Cytuj:
Oryginalnie napisane przez AnonimowyPowrot
Carrick moim zdaniem ma 100% miejsce w składzie, Neville też, więc chociażby za same występy.
|
Nie no, super, aż 2 pkt.
Cytuj:
Ten pierwszy może mieć dużo asyst, a niektórzy pomocnicy dostają premie za czyste konto (u mnie w tamtym roku Alonso i Mascherano takie dostawali, ale Young już nie, więc to raczej zależy od bardziej konkretnej pozycji).
|
Carrick nie jest typem asystenta. 5-6 asyst w sezonie to za mało.
Cytuj:
Co do Jenasa to nie wiadomo ile będzie grał, nie wiem za bardzo jak tam się ma linia pomcy, ale chyba powinien grać przy Palaciosie.
|
Niech gra, ile chce, ale co z tego, skoro mało strzela i mało asystuje.
Cytuj:
Jeśli chodzi o napastników, to mój pomysł jeszcze z tamtego sezonu ^^ 100% pewności, że wystąpią (Heskey na rezerwie), do tego baardzo duże szanse, że któryś z nich strzeli bramkę.
|
No nie wiem, Villa sporo straciła wraz z Barry'm.
Cytuj:
Jeśli chodzi o twój skład, to mam zastrzeżenia (poprawnie napisałem?) do dwóch zawodników - Elano i Eduardo. Ten pierwszy może wylecieć z powodu zbyt dużej konkurencji, a drugi w ogóle się nie dorwać (chyba, że transfer Adebayora dojdzie do skutku, a Arshavin będzie jednak grał na skrzydle).
|
Z początku sezonu obczaję pozycję w zespole Elano, będzie grał, to go zostawię, bo ładnie potrafi punktować. A Eduardo na pewno wróci do formy strzeleckiej i będzie grał, nie ma bata. A Arszawin na pewno będzie grał na skrzydle