Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ozahalski
@Albertus
Przeczytałem kilka ostatnich stron tego tematu i muszę stwierdzic że masz chore poglądy. Coś czego nieznasz/jest Ci obce, spaliłbyś, zniszczył, rozjebał.
Zero w Tobie tolerancji, życze Ci żebyś szybko zmienił poglądy bo za kilka lat, gdy dorośniesz świat Cie zgnoi i to nie jeden raz...
|
moze nie tyle co spalil/zniszczyl/rozjebal co wygonil. gdyby kazdy zyl u siebie takich problemow by nie bylo! Europe zamknac a miedzy krajami europejskimi zawiazac szereg sojuszow i porozumien. Jestem pewny ze w takiej sytuacji wiekszosc swiata by zdechla NP. Araby (nie mowie tu o tych co maja rope) ale o tych zwyklych prostych co dorabiaja sie na zasilkach europejskich państw. Lecz obejzycie sie dopiero jak bedzie za pozno , tak jak Francja , Belgia czy Niemcy...
Teraz do kolegi przyjechali braciaki cioteczne z niemiec , mieszkaja tam od 12 lat. Opowiadali mi troche o tym co tam sie dzieje , tam jest plaga turecka , mowili ze Niemcy , Rosjanie , Polacy itp. trzymaja razem przeciwko turkom... ale i tak turkow jest wiecej... W stosunku do turkow sa rasistami (Ci kuzyni) , chociaz otwarcie mi tego nie powiedzieli , ale to bylo widac po tym jak opisywali turkow oraz przy wyrazie ich twarzy kiedy to mowili.
Chcecie sie obudzic za 20 lat w takim kraju? prosze bardzo... wtedy 95 % z was zmieni zdanie , nie kazdy sie do tego przyzna ale napewno te 95 % bedzie czulo obrzydzenie do najeźdźcy a wystarczy zamknac im granice...