Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lasooch
Ciekawe, Turków w Niemczech więcej niż Niemców?
Nie oglądałem, ale wobec Cyganów uprzedzeń się nie wyzbędę (hipokryzja? Może). Choćby dlatego, że od Cygana dostałem w ryj (podbiegł, uderzył, uciekł... zero honoru, pomijając fakt, że bicie ludzi po mordach nie jest niczym szlachetnym - nie, Albertus, nie jest) i Cygan próbował mnie przejechać.
|
z tego co mi opowiadali w szkolach i na ulicach ich wiecej.
cyganow tez nie lbuie , kiedys obok ich domu przechodzilem z kolega i jakis cygan drze ryja chodz tu , podszedlem a on mowi ze jego brat chce sie bic ze mna , brat gdzies w moim wieku moze mlodszy o rok. to ja dawaj go , jeb jeb jeb dostal pare razy zaczelem go kopac po ryju i wybieglo chyba z 3 cyganow z chaty , na szczescie byl ze mna kolega ktory przy wzroscie 175 cm warzy 90 kg , uderzyl jednego a reszta zwatpila. Mysleli ze beda kozaki a tu H.... hahahah ;D
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xevez
a tyś rozumy świata pozjadał? co takiego ci arabowie robią, że wykorzystują naszą naiwność? przestaw mi konkretnie, a nie 'okradają nas'
|
pomieszkaj pare lat za granica to bedziesz wiedzial co ci robia arabowie. jaka to plaga, mi sie juz naprawde nie chce tego opisywac. Popytaj znajomych co tam byli/sa. A jak nie masz znajomych to ci dam numer gg i napisze co oni wyrabiaja ew. moge tu opisac.