Zobacz pojedynczy post
stary 15-07-2009, 16:41   #1370
Rav
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 06 2007
Wpisy bloga: 1

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lasooch Pokaż post
Wiadomo, że nie o to chodzi. Chociaż ci rzeczywiście kradnący _powinni_ odpracować, na przykład w kopalni (i nie chodzi o Cyganów, tylko o wszystkich złodziei/przestępców).

Urban legend ; )

@ozahalski: bo oni wszyscy to żebracy/złodzieje/oszuści. To znaczy z tych, których spotkałem.
nie spotkalem jeszcze 'spoko' cygana, a u mnie na zadupiu jest tego, w sumie moge powiedziec ze prawie wszyscy to jakies brudasy, zlodzieje bez kultury jeszcze ten ich styl ubierania sie i zelowania wlosow... chodza takie i tylko kradna po marketach, ale nie w kieszen tylko widzialem jak wynosili 3 zgrzewki piwa przez wejscie na sklep bez maskowania sie ; d ochroniarze ofc udawaja ze nie widza ale to inna sprawa. tak wiec ogolnie nienawidze cyganow ale nie do konca uwazam sie za rasiste gdyz gdyby byli ogarnieci i potrafili sie zachowac nic bym do nich nie mial ; o

ps. jesli by ktos zapytal moja babke o jej stosunek do cyganow, tez jej wypowiedz nie roznilaby sie od mojej za duzo, kiedys pamietam jak opowiadala jak to cygany wbijali na wioske i kradli kury czy inne shity ; d

Ostatnio edytowany przez Rav - 15-07-2009 o 16:48.
Rav jest offline   Odpowiedz z Cytatem