Zobacz pojedynczy post
stary 16-07-2009, 06:33   #1408
Mishallo
Użytkownik forum

Mishallo's Avatar

Data dołączenia: 14 07 2009
Lokacja: Dobrynin

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Albertus Pokaż post
wiec wyobrazcie se jakiegos sasiada ktory jest alkoholikiem , bije zone , zyga pod blokiem , drze ryja po nocy , zaczepia/bije przechodniow a do tego dostaje od panstwa pieniadze za kazde dziecko... Juz jest problem a co jak 98/100 (1 normalny arab i 1 Bialy) sasiadow bedzie takich!!!???
Chyba Cię zaskoczę. Przez 15 lat mieszkania w mieście, miałem takowego sąsiada i k***a nie, nie był Arabem. Na tego gościa nawet policja nie działała a zasiłki odbierał tylko żeby je przechlać. Zresztą w okolicy wielu takich było, a na chodnikach czy chociażby klatkach schodowych dosyć często widywałem ludzkie fekalia a nawet samego sikającego i srającego, upitego menela rozwalonego prawie że pod moimi drzwiami... z tego powodu właśnie się przeprowadziłem.

Ostatnio przed sklepem dostałem po ryju za to do jakiej subkultury należę, wrażenie mam że być może to były osoby z podobnymi poglądami do Twoich.

Edit: Jakbyś nie zrozumiał... Wniosek nasuwa mi się sam: Brudne Araby to łajzy, a my Polacy jesteśmy cacy, jacy to nie nietolerancyjni i pod pewnymi względami podobni do innych byśmy byli...

Ostatnio edytowany przez Mishallo - 16-07-2009 o 06:40.
Mishallo jest offline   Odpowiedz z Cytatem