Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Duch Niespokojny
To fakt, ale trzeba takich ludzi poznać naprawdę wielu, żeby mieć podstawę do oceny. A nie "byłem w arabskiej dzielnicy, więc wiem już o nich wszystko"
Akurat bodajże Cejrowski stwierdził, że Arabowie dbają o higienę dużo bardziej niż my.
|
ja tam nie bylem , tylko jakis czas mieszkalem...
a mi chodzilo ze brudasy nie jako ze niedbaja o siebie ; tylko ze nie dbaja o swoje otoczenie.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xevez
@albertus
U mnie w mieście jest tzw dzielnica cudów (zakaczawie) i jest tam to samo, co w tych dzielnicach arabskich, tylko nie ma tyle rzygów. Jak przyjdzie ktoś nieswój (nie z dzielnicy), to też zaraz wpierdol dostanie. Ludzie nie pracują, chodzą brudni... A co do hałasu w nocy, to jakbyś mieszkał w pobliżu torów i co godzinę by pociąg przejeżdżał, to też byś maszynistów powybijał?
|
mieszkalem w miejscu gdzie codziennie kolo 12 w nocy jezdzil jakis samochod i gral melodyjke , przez dluzszy czas myslalem ze to lodziarz , ale co on by robil o 12 w nocy!?
no i dobra , jak jest taka dzielnica. Wyobrażasz sobie cale miasto takie a posrodku ty twoja zona i dzieci?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gierubesoen
Nie popieram nienawiści Albertusa do Arabów, ale on przeżył prawdopodobnie to, czego Wy nigdy nie przeżyjecie, więc nie wiem, czemu na siłę chcecie zmienić jego stosunek do tej nacji.
|
taa moglbym podawac wiele przykladow OSOBISTYCH potyczek/problemow z arabami... ale po co?