niema w tym żadnej prawdy czy wyjdziesz z 20 swordem i będziesz go dalej skilował to tak jakbyś wyszedł z 10 tylko od 10 do 20 pare minut by zeszło a reszta tak samo
weber wolniej ci leci ponieważ ja się skiluje i ciągle są blood hity to wtedy wolniej leci axe wolniej leci shield wszystko najlepiej jak ten żółty rosprysk wtedy najszybciej leci to pokolei najwolniej jak chmurka potem bloodhity a najszybciej żółty rozprysk dla palka na non-pvp polecam takie skilowanie ale to tylko w Ab'Dendriel od rooka do 30 tu na trolach

tutaj to ja radze się kręcić w kółko tak najlepiej
potem od 30 do 45

tutaj to tak idziesz w jedną strone stajesz tam gdzie pokazane i skilasz potem idziesz do drugiego miejsca i tak samo i tak w kółko trole zdążą się zrespić
a od 45 do którego se chcecie tu droga

tu na wszelki wypadek pokazałem inne trolle jakby ktoś za szybko tam zawalał i by mu się niezrespiły
no i tu miejsce i sposub trenowania

no i tu najważniejsze. zciągasz 1 slima i wsadzasz tam do podwójnego domku na duł, może być na gurze, ale lepiej na duł. wychodzisz, zamykasz drzwi. tutaj jest też resp ghula więc wsadz go do tego pojedyńczego pokoiku,ale jeżeli go ktoś zabije, albo ty przez przypadek to idź w góre i w prawo będzie drugi ghul ale uważaj pełno bociarzy i możesz go niściągnąć. więc najlepiej poczekać aż ten się zrespi. i stańtak jak na rysunku pokazane, ale zapomnieliśmy o shieldingu. niema problemu w tej jaskini ogulnie respi się z 9 rotów. najlepiej pujść na gure i ściągnąć 1 rota troche go podprowadzić, ale tak wolno żeby się niezgubił. jak już wejdziesz do tego pomieszczenia to daj gazu i idz na duł po drugiego rota. Stań w tym miejscu patrz rysunek 4 roty same do ciebie przyjdą. pozostaje tylko wyjaśnić czemu slimy i ghul w jednym. otuż najpierw skiluj na slimach, jakbyś walił za mocno i niezdąłżyły by się sklonowac to zawsze mozesz ghula do red hp ściągnąć, żeby czasu niemarnować. a po drugie to jakby jakiś noob wszedł do tego pokoiku i zabrałby ci slima to na 100% szybko byście uwalili klony, więc musiałbyś w ghula walić i przeszkadzać mu w skilowaniu ;p. a i żercie zapomniałem najlepiej wziąść wedke i robaki obok jest stawik w którym można łowić, jak zamało robaków to z rotów można wyloocić żercie i robale. można też robić lootbaga z jedzieniem, ale ja zawsze łowiłem. jak się mato dobre miejsce dla bociarzy ale jak ktoś się zorientuje że bocisz to zabije ci roty przepchnie cię na środek pokoju wypuści ghula slimy i może pujdzie po drugiego slima i ded gwarantowany bo slimy w grupie są mocne na mniejsze lvlki.Lecz jak komuś niezależy na shieldnigu to niech idzie expić dist sam wpadnie

no to koniec moja poradnika w poradniku
życze miłego skilowania i niektórym deda podczas botowaniu

pozdro all. Guardia rulez