Temat: Serwer Only Harmonia
Zobacz pojedynczy post
stary 17-07-2009, 03:55   #30067
BaxCrow
Użytkownik Forum

BaxCrow's Avatar

Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Roo_123 Pokaż post
ludzie kurwwa chcecie niewieżcie zapraszam domnie :>
wiem jeszcze ile wypije
ze wy macie słabe łby jak moje rl niektórzy co po 7-8 harnasiach odpływ więc wiecie :>
oni namnie mówia ze niemam przełyku co oczywiscie niejest prawdą bo go mam
jezeli cos znaczy ze wy niemozecie to też ma znaczyc że ktos niemoże?:>

a 4+promila to duzo ? jezeli dlawas to duzo to jestescie cipy :>
a up
sory ale umnie 1 litrówek sobieskiego niema więc niezla bajka :>

@BaxCrow
wiesz wątpie moge to w kazej chwili żucic
palilem od 2 lat i niepale od 2 miechów i nawet mnie nieciagnie
a przestałem palic bo sie załozyłem z kumplem o "honor"
i widzisz pije moze zeby cos udowodnic bo w tym jestem dobry ale moge przestac to robic ale po co narazie skoro kazdy ziom w rl pije :> będe odmienny? narazie nie moze jak sie wakacje skonczą ale tera dzampra 100% hardcoR
4+ promila, gdybyś miał we krwi, to byś siedział na ławce a w fontannie widziałbyś delfiny.
I kto powiedział, że nie mogę, kto powiedział, że mam słabą głowę?
Z tymi 3 litrami Sobieskiego to była ironia, ale jak widać dobrze mnie uczyli mówiąc, że alkohol zabija szare komórki.
Uważasz, że jesteś dobry w piciu? A co to jakiś sport? I mówisz dokładnie to co ja napisałem, czyli pijesz, dlatego, żeby nie wyjść na lamusa, który się boi i nie potrafi sprzeciwić starszym. I przepraszam bardzo, według Ciebie dobra impreza to impreza na której trzeba się, że tak powiem nawalić? A ja Ci powiem, ja sam nie piję, bo nie muszę, a jakieś łajzy, które w moim środowisku występują i mi mówią "boisz się, że Cię starsi przyłapią", to wyśmiewam, a wiesz dlaczego? Bo moi starsi nie mają nic przeciwko.
Fajki czy Piwo, to pieniądze wyrzucane w błoto. [nie mnie to oceniać]

Ostatnio miałem fajną sytuację, spotkałem 2 dziewczyny 15-16 lat, podchodzą do mnie i pytają czy kupie im piwo. Powiedziałem, że nie. Z ciekawości zapytałem "dlaczego pijecie?", a co one na to? "Bo moje koleżanki piją".
To jest żenada, bo zamiast ludzie być sobą, to utożsamiają się z otoczeniem, które jest złe i tyle. Kiedyś alkohol, to był dodatek do dobrej zabawy.
Teraz stał się "szpanem", "dowartościowaczem", itd.
90% młodzieży uważa, imprezę bez alkoholu za imprezę straconą, a powiedzcie mi jaki jest sens, nawalić się na dysce, czy imprezie i potem pół takiej imprezy przeżygać, albo przespać. Żaden. Róbcie jak chcecie, to wasze życie.

Ps. I tak nie wierzę w te 18 harnasi. [Przynajmniej nie w czasie 4h]
To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś.
Jeżeli nie znasz ich przydomku.
To znaczy, że nie rozumiesz mnie.
Jeżeli mnie nie rozumiesz.
To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY!

NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU!

You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft.
BaxCrow jest offline   Odpowiedz z Cytatem