Temat: Serwer Pacera Thread
Zobacz pojedynczy post
stary 17-07-2009, 14:37   #14445
F.N.B
Użytkownik Forum

F.N.B's Avatar

Data dołączenia: 20 06 2008

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Hell Dynasty
Świat: Pacera
Poziom: 150
Skille: 9/9
Poziom mag.: 75
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kuribitu2 Pokaż post
HUAHaHAHau!

egZberd:
Ile ty masz lat człowieku? I chuj z tego że masz tyle staminy i tak jesteś pierdolonym dzieckiem tibi i nie widzisz świata poza tą grą! Pewnie kurwa robisz jakiegoś noob chara albo za*******asz na innym servie żeby Ci mogła stamina odrosnąć żebyś mógł pokazać jaki jesteś "elo pro yo cze".
Chuj z tego że Aran gra z Czarnym? Ty jak byś mógł to byś pewnie też grał ale Ciebie/Was rodzeństwo uważa za popierdolców maniaków i tym podobne
I kurwo nie pisz że liże dupę czy coś bo akurat Czarnego nie lubiłem (jak grałem) a On mnie więc nie mam po co mu dupy lizać

Drom'ek:
Zamknij ryj już, bo z siebie pośmiewisko robisz. Wielki Honorowy Rycerz się kurwa znalazł (Nie mówie o Tobie Hono). Ty w ogóle cipa jesteś jakich mało. Pamiętasz jak specjalnie padałem na ogniu a ty beczałeś że nic nie masz i żebym Ci itemy dał bo i tak już nie gram a Tobie się przydadzą. Ale wtedy żałosny byłeś.

Gratuluję AWANSÓW!

Bloodfighterr:
Chwilowy rozejm ponieważ chcę uzyskać odpowiedzi na pytania.
Powtarzam: Co robi ten twój kumpel z Damą Kasią (albo ty bo podobno masz pasy)? Nie sądzisz że masz przyjebanego kumpla? Kupił chara stracił każdą postacią po levelku zmienił R-keya, stracił 90 day pacc i jest kox Weż go opierdol i będzie fajnie ;p
Odpisz, z góry dziękuje.

Aran lub Czarek:
Pozdrówcie Izarexa. Dzięki, pozdrawiam ;p

Edit:
Sorry, kupił pacca ale i tak go nie wykorzysta pewnie... Ojeb go będziesz miał itemy i do tego chara. ;p
kotq od okradania ludzi to ty jestes :*
a poza tym myslales ze nie zmieni rk i przycwaaniczysz?
od nie taki glupi jak ty :*
a jesli chodzi o dedy to ja padlem na kickach a nie on a kasy ma to pacow niech sobie kupuje ile chce ze u ciebie bieda to nikogo nie obchodzi ;]
F.N.B jest offline   Odpowiedz z Cytatem