Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Knight Wowa
Liczę na to że Karo albo ktoś inny {ze starego dobrego Reconu} kto ma mózg i honor, uświadomi goratelowi że NIGDY nie było takiej sytuacji gdzie uciekam przed nim/albo przed kimkolwiek z jego gildii.
Nic takiego nie miało miejsca że "nie wychodziłem dalej niż 10sqm o schodów" bo się kogokolwiek bałem.
2 serpentami to mnie próbował zabić Kserax a nie ja Jego, poza tym jak przyprowadzam 200+ekowi 2 serpenty żeby mi pobloczył, zabijam je i otwieram to nie rób ze mnie idioty wmawiając mi że próbowałem Go zabić - my się tylko bawiliśmy.
Na poi quest service zawsze gdy mogłem to chodziłem, jeśli masz na myśli to że unikałem huntów z tobą to się nie dziw, wolę hunty w miłym i przyjaznym towarzystwie.
"nie zawsze nie trafia" to będzie chyba komplement, a domyślam się że próbowałeś Go tym obrazić...
nigdy softów nie kupiłem, za to już kilka par sprzedałem, a te na ssku dostałem od kolegi który kończył swoją przygodę z Tibią 
O co ci chodzi z tym paintem? Coś się nie podoba?
Jeszcze pozwolę sobie dodać jedno zdanko nt gp: ja nic nigdy nie ukradłem goratelu...  )
pozdro
|
A w tej Bajce były Smoki?? a softy str. 237 wnioskuje ze kupiłeś te co miałeś to już dawano sprzedałeś, no dobra ziom mogłeś pożyczyć. A co do tych Serpentow nie chodziło mi o sytuację z kseraxem ośle. Gz Nawet na spotkanie Dupensow nie przyjechałeś co bylo obok ciebie. Czemu nie kupisz mikrofonu i boisz się czegoś czy nie masz odwagi jak fuflis mówić co o kim mylisz prosto komuś w twarz tylko piszesz, wnioskuję ze masz formę bardziej rozwiniętą. Jak to jest pisać komuś z osobna na prv na zadane do ciebie pytanie, po co ci Vt jak sie nie odzywasz na nim 1,5 roku

? A co do ostatniego zdania napisz dokładnie to co ukradłem bo chce wiedzieć i co do ostatniego zdania to ja ci napisze tak:
Kto jest bez Grzechu niech pierwszy rzuci kamień.
jakiś ss.