Temat: Serwer Nerana SS Odsłona 4:)
Zobacz pojedynczy post
stary 17-07-2009, 17:01   #4759
Idealdmg
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 07 2009

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MikeRoyal Pokaż post
Maka, zrobiłeś się forumowy napinacz, jaki to ty elo nie jesteś, naprawdę jest ci potrzebna przerwa od Tibi, bo ci się pierdoli w mózgu.
<tak mam wyjebane na wasze komentarze>
Przykro mi to stwierdzić, ale gdybym miał zostać zesłany na bezludną wyspę i miałbym wybrać między Tobą a Maką , to bym już wolał jego. Jest kurwa od Ciebie co najmniej 5 razy mądrzejszy jak nie więcej. Btw. od Ciebie po prostu nikt nie jest głupszy.
Ci też przerwa się przydała, siedzisz całymi dniami na tym forum i pierdolisz głupoty, robisz z siebie PIMPa i koksa a potem wychodzi na jaw że masz kurwa biceps 15cm i ważysz 50kg. Tylko przez internet jesteś taki wyszczekany suko. W realu piszczysz i uciekasz jak chcą Cię na*******ać, co nie?
Mam w dupie, że mi teraz pociśniesz po matce i w ogóle.

@Maka

Zaczęliśmy używać słownika ? Widzę znaczną poprawę w pisowni :>
Co do Ethana - weź mu już odpuść już wolę żeby ktoś się nie odzywał i nie spotkał z kumplami z gry w realu , miał 1,5m ważył 50kg biceps 10 cm i miał 14 lat niż żeby się napinał i w*******ał w nie swoje sprawy jak Mike ejkej Mój best to 26 lvl. Przecież nie tylko wygląd i mięśnie się liczą w życiu ,nie? Niech już gra jak gra i niech robi swoje. Przynajmniej nie rżnie kozaka

Ostatnio edytowany przez Idealdmg - 17-07-2009 o 17:03.
Idealdmg jest offline   Odpowiedz z Cytatem