Temat: Serwer Nerana SS Odsłona 4:)
Zobacz pojedynczy post
stary 17-07-2009, 17:18   #4761
xXMakaXx
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 05 2008

Stan: Na Emeryturze
Imię: Goratel
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 348
Skille: 21/29
Poziom mag.: 98
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Knight Wowa Pokaż post
Przez 1,5 roku pisałem i się nauczyłem pisać - szybko i w miarę poprawnie xD
A ty kretynie? Pokazujesz co chwile że potrafisz w 3 słowach zrobić 5 błędów. Pisać się nie nauczyłeś.
A czy czytać potrafisz? Też wydaje mi się że nie do końca ze zrozumieniem.

Nie będę już więcej rozmawiał z kretynem który nie potrafi czytać ze zrozumieniem. Dla mnie jesteś zerem bo zdradziłeś kumpli których znałeś długo i którzy byli zawsze wobec ciebie fair - nie mówię o sobie {mimo że też byłem fair} ale o takim Fuflisie, Jomym czy Sedim...

Apropo tego że nie umiem mówić o kimś co o nim myślę prosto w twarz to ja mogę ci to napisać - jak dla mnie jesteś po prostu ZEREM
btw. Pamiętasz jak miałeś 180 lvl i do Ganbita pisałeś jak jest po angielsku "podziel loot po rowno" ?
Mów że jestem kłamcą i opowiadam bajki do woli ale każdy kto umie czytać i zna trochę faktów będzie wiedział kto ma racje, nara.
"Apropo tego że nie umiem mówić o kimś co o nim myślę prosto w twarz to ja mogę ci to napisać" o to mi chodzi ze napisać każdy Debil umie.

"Nie będę już więcej rozmawiał z kretynem który nie potrafi czytać ze zrozumieniem." czytając "Pana Tadeusza" każde zdanie pamiętasz?

Ostatnio edytowany przez xXMakaXx - 17-07-2009 o 17:23.
xXMakaXx jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.