Temat: Serwer Candia
Zobacz pojedynczy post
stary 17-07-2009, 22:49   #16761
Cohis
Użytkownik Forum

Cohis's Avatar

Data dołączenia: 29 02 2008
Lokacja: Warszawa

Stan: Na Emeryturze
Imię: Valo Asco
Profesja: Sorcerer
Gildia: Silverin
Świat: Candia
Poziom: 105
Skille: 19/26
Poziom mag.: 65
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Relison Pokaż post
no nawojujesz się 70 lvlem

a no i pozabijasz ludzi xd

a tak na marginesie

włazisz w dupę każdemu widać po twoich postach na sf i team beki tematach : >
słuchaj kochanie,

na pewno nawojuje się swoim 70 lvlem więcej niż ty, który potrafisz tylko siedzieć i krytykować. Jeśli trzeba Ci wyjaśniać takie rzeczy to szkoda strzępić język na to.

po drugie, szkoda że nazywasz włażeniem w dupę to co pisze. Znowu nic na to nie poradze, znowu szkoda tłumaczyć (bo w zasadzie winny, się tłumaczy, a ja się winny nie czuję). Naprawde, wydaje Ci się, że jeśli pisze coś miłego pod czyimś adresem to od razu muszę mu włazić w dupę? Nie słyszałeś nigdy o czymś takim jak "komplement" albo-jeszcze lepiej- "pochwała zachowania"?!

Podziwiam Silentów za to że potrafią się razem trzymać itp itd (wszystko jest w moim wazeliniarskim poście), Bekę za to samo+ za to, że to są całkiem spoko ludzie, z którymi da się normalnie rozmawiać.

Podczas pisania tego posta doszedłem do wniosku, że może ty tylko przeczytałeś te posty i wcale ich nie zrozumiałeś... Ale to znowu tylko Twoja sprawa i nie powinienem się w to mieszać. W każdym razie pozdrawiam i zachęcam do czytania ze zrozumieniem.

PS. #Bokon Odel
Chciałem tylko wiedzieć czy tytuł twojego posta (Czyny! nie słowa- przyp. red.) są po prostu maksymą, czy może na przykład zapożyczyłeś je z gry Baldur's Gate II? Powoduje mną czystoakademicka ciekawość

Pozdro dla wszystkich pro plejeruff z Kandji

Cohis jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.