Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pszemek'Policjant
A to nie było o 3 zamiast 4????
Haha taaaaa już zmieniasz temat , to poprostu zmieniasz temat , tu chodzi o to CO zrobiłeś w tym twoim hard plan ze swoim chłopakiem aervanim i odimem
GÓWNO , dawałes im chary i lizales tylko gdzie popadnie
aha i miales kiedys ktoregokolwiek venta?XDDD
oj chyba nie ;[
|
Najwcześniejszy twój log był 4 coś tam i pamiętam jak się kłóciłeś z poredą i moradinem na forum i oni też to powinni pamiętac ; d.
Oj miałem i jeszcze pamiętam kilka ob i kto liderował ; ). Oddawałem chara, tak to prawda, ale jak chcesz wiedziec coś więcej to pogadaj z Renato i Rafaelem ; d.
Myślisz, że mnie to boli, że powiesz wszystkim, że oddawałem chara dla br/vnzl?; > Żaden z nich nigdy nie użył lettera.
A żeby ci ułatwic:
Arek oddał chara do bocenia dla Setha na 84, który bocił razem z nim do 105.
Potem Arek oddał chara mi, poexpiłem do 107, dałem chara dla Aervaniego, który wbił jakieś 60%, bo potrzebny był mu tylko addon item. Chara dostał też Jogador(Rafael), który raz był na sneaku, no a potem Odim, który bocił od 108 do 115, a po za tym był tylko raz na ob i raz na sneaku. W końcu Amerath na Lesterzenho założył gildię Cataclysm, dałem mu passy, ale nigdy nie poszedł Destroyerem walczyc, po prostu potrzebował go w razie jakiejś akcji do trapowania. No i w końcu oddałem chara dla Gossa, który razem z Arkiem bocił chara od 115 do 133.
Mam nadzieję, że ci to pomoże w przyszłości.
Edit: No i co z tego, że zmieniłem temat?; > Jak widac nie potrafisz odpowiedziec na moje pytania.