Cytuj:
Oryginalnie napisane przez F3N
Hmm a to nie jest tak,ze jak w gildiach dotychczas rzadzacych candia czyli w Deme,w Tb nastapilo rozluznienie szeregow,mniejsza aktywnosc graczy itd to poprostu Silverin poczul szanse i zaczal zgrywac koksow(trapy na Workerach np na moja osobe gdy nie bylem w TB,ofc nieudany ;D),a po ubiciu Countessa uwaza sie za jedna z glownych ekip na Candii co wogole zakrawa na smiesznosc.
Taka prawda ze 2 osoby z Deme robia z wami co chca,a jesli cale Dementhess chcialoby z wami walczyc to bylaby sytuacja analogiczna jak rok temu z DI,polowa gildi strapowana i spokoj na kilka miesiecy.
|
widze ze zyjesz nie w tym swiecie:} rok temu hmm,tak rzeczywiscie pamietam sytuacje gdy wpadlo po mnie na frosty dokladnie 10 osób,jednakze wyszli w 9;/ pozdrowienia dla agrokiego:}
teksty typu ze ktos nas cisnal sobie zatrzymaj;/ bo jak ja zaczne opowiadac moje historie ile to razy dark nie poexpil na frostach dzieki mnie itd itd itd to stron nie starczy
co do aranka huahahaha musisz zaczac rozumowac pojecie ironia wtedy byc moze zrozumiesz co kolwiek z tego zdania;} i po co robisz takie ssy? XD czyzbys chcial wstawic na forum i napisac ze blagalem cie o wybaczenie?