Zobacz pojedynczy post
stary 18-07-2009, 13:26   #17
pawlik123
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 11 2008
Lokacja: Polska

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Guardia de best
Poziom: 22
Poziom mag.: 19
Domyślny

a ja powiem tak idź tym rookstayer na aina wybierz palladina skilaj nim do 80 (palem szybciej sie sila niz knightem) idź expić do 40 lvla kup PACC i kup czary exura san, exura,(jakiś czar na tworzenie np.arrow,sniper arrow,bolt),exori san i manasy i idź expic gdzieś tam. niekupuj heal potów tylko manasy i lecz się exurą w gorszych przypadkach exurą san wtedy ci mlvl wpadnie i z exori san będziesz dobrze walił a jak się skończy exp to idziesz pod depo gadasz i robisz te arroey cy coś tam.

+mlvl rośnie
+możesz pogadać ze znajomymi bez i robić strzały co coś
+jak umiesz uciekać to niebędziesz miał waste
+możesz wynająć blokera to wtedy na 100% bez waste,a właściwie to knight może ciebie wynająć bo tak częściej bywa
+możesz chodzić na silniejsze potwory niż knight z początku też niż sorc czy druid
+jak expisz na potworach które niewalą z dista ani magii to masz przyjemność z gry i brak stresu
+ questy takie jak poi będą łatwe

-jak cie lagnie duże prawdopodobieństwo że padniesz
-dużo kasy wydasz na kamyczki,potem na assassin stary,royalki
-niemożesz długo expić bo szybko kończą ci się speary itp
-questy które robisz sam i są w ciasnym pomieszczeniu mogą skończyć się dedem albo dużą stratą potów

możesz też wybrać sorca, ale knighta niema sensu knighta najlepiej robić jak ma się drugiego charana którym ma się dużo kasy na poty albo jak zaczynasz gre z kolegą i on będze palem i razem nawalacie tro mniejsze waste ale skilowanie walone chyba że masz dobrego bota. a sorciem dobrze jest expić polecam tomby w ank wcale niepotrzebna ci tam utamka ja tam na 20 druidzie bez problemu expiłem niema waste ani nic. polecam te na bagnach palkiem także tam dobrze prawie potów nie zużywasz, kasy troche leci ale tylko na poziomie pierwszym bo na drugim to już ostrzej możesz tam zrobić dsy,monki lub fire elementale ale exp wtedy walony a palem dużo potów niewspomninając o knighcie więc ja polecam pala,lub sorca(ale druid leprzy od sorca może sporo zarobić za siochanie)
pawlik123 jest offline   Odpowiedz z Cytatem