Temat: Serwer Candia
Zobacz pojedynczy post
stary 18-07-2009, 13:46   #16783
Cohis
Użytkownik Forum

Cohis's Avatar

Data dołączenia: 29 02 2008
Lokacja: Warszawa

Stan: Na Emeryturze
Imię: Valo Asco
Profesja: Sorcerer
Gildia: Silverin
Świat: Candia
Poziom: 105
Skille: 19/26
Poziom mag.: 65
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vutton Pokaż post
Oj Aranku aranku niedojebany baranku. Pamiętam czasy kiedy byleś zwykłym szarym pixelem w tej cudownej grze. Teraz kiedy doszedłeś do deme~ robisz z siebie pro kozaka a co za tym idzie napinacza jakich tutaj mało;/ Starasz się swoim napinaniem coś udowodnić? Może pierwszy raz mogłeś kogoś obrazić bez żadnych konsekwencji? Rozumiem że doszedłeś do jednej z "najważniejszych" gildii na Candii ale od tego nie rosną muły i nie jest sie koksem;/ Piszesz tak jakbyś wjebał co najmniej 2 słowniki polskiego i 1 encyklopedie;/ Wracaj do swoich pixeli i kozacz sie tam a nie tu;]
Signed

I of kors nie komentuje tego co napisał F3N. szkoda słów. Każdy ma prawo do własnego zdania, dlatego pozdro dla ciebie. Tylko powiedz mi, co z Silverinem i DI robią te mistyczne "dwie osoby z deme" jak napisałeś? Fake SS przy Cassanie który padł bo bloker nie ogarnął i oni przypisują sobie że są pro lurerami? To że ubili jakiegos 84 lvla na hellspawnach? Wow. naprawde nas cisną.

Podziele się z wami moim spostrzeżeniem, po części tłumaczącym wasze oburzenie na moje "kochanie". Wy sie po prostu oburzacie jak jakiś wasz pikselowaty przeciwnik nie mówi do was "śmieciu" tylko stara się sympatycznie i zabawnie zagaić (ironia plx).

No i ofkors Aran_Huges który zaprasza mnie i mojih koleszkuff na spotkanie jego EKYPY. Chyba na mózg Ci się rzuciło, gdzie Tibia, a gdzie rl life. Może pora wreszcie dorosnąć (lat przybywa a wciąż ta sama małomiateczkowa mentalność i kompleksy)

Pozdro Candia

Pytanko do kogoś dużo up:
ile czasu biłeś te necro? Coś mało boszków ^^
Cohis jest offline   Odpowiedz z Cytatem