Temat: Serwer Pacera Thread
Zobacz pojedynczy post
stary 18-07-2009, 14:15   #14487
Oooo2
Użytkownik forum

Data dołączenia: 17 07 2009

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kuribitu2 Pokaż post
Gaula i OOoo:
Ładnie wy niedojebani jesteście Pierdolicie na Arana jak jakieś przydupy a nawet nie umiecie powiedzieć kim jesteście Pewnie Aranowi w tibi cześć mówicie. Dobrze wiecie że jak napisalibyscie kim jesteście to by Wam nie odpuścił. Ale nie bo wy jesteście boi dupy i będziecie anonimowi

KROOOP I KRZEW:
Ale wy śmieszni, idźcie do kabaretu. Ale tam was chyba nie przyjmą więc do cyrku. Drugie zdanie tyczy się bardzie krópa.

ja pierdole co ty masz banie... Filozof z ciebie taki że chuj.. (napsiane przez OOoo2):
Specjalnie dla Ciebie:
"Filozofia (gr. φιλοσοφία philosophia) – określenie to pochodzi (prawdopodobnie) od matematyka i filozofa Pitagorasa żyjącego w VI wieku p.n.e. Pierwotnie miało sens dosłowny i oznaczało poszukiwanie, umiłowanie mądrości lub posiadanie mądrości (gr. φιλέω phileo – kochać, σοφία sophia – mądrość). Obecnie terminu filozofia używa się w różnych znaczeniach. Trudno o definicję, bo zakres rozważań filozoficznych i ich metoda ulegały historycznym zmianom, a rozumienie filozofii jest uzależnione od przyjętej tradycji filozoficznej. W uproszczeniu można powiedzieć, że filozofia zajmuje się ogólnymi, podstawowymi zagadkami świata: naturą istnienia wszechświata, rzeczywistości i życia pozagrobowego, poznawalnością prawdy czy tym, jakie działanie jest pożądane. Dzieli się ją na: ontologię (teoria bytu), epistemologię (teoria poznania), aksjologię (teoria wartości), antropologię filozoficzną i filozofię społeczną."
Teraz się zastanów czy on jest filozofem Mózgu

co jestes idiotą to jest kurwa koks xD

Filozof- przenośnia (wracaj do szkoły bachorze)

KROOOP I KRZEW:
Ale wy śmieszni, idźcie do kabaretu. Ale tam was chyba nie przyjmą więc do cyrku. Drugie zdanie tyczy się bardzie krópa.

lepiej żeby oni pisali niż ty niekurwolcu

a to że aran by nam nie odpuścił to musze przyznać że ci wyszło rozjebałeś mnie tak że mało się nie zesrałem zeszczałem popłakałem ze śmiechu co ty masz głowe to ja nie wiem czy cie starzy nie kopią z nudnów. Aran by nam nie odpuścił hahahaha i kto tu komu liże dupe hahahah Słowa Arana pojebana "LIZODUP"
TUCIE MAM SKURYWSYNU!

Ostatnio edytowany przez Oooo2 - 18-07-2009 o 14:16.
Oooo2 jest offline   Odpowiedz z Cytatem