18-07-2009, 21:42
|
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2008
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom mag.: 9
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zuybaran
Pffff... mi sie nie chce grac. Może jakos na siłę wbije 25 level i potem juz bedzie ciekawiej, ale póki co jest zajebiscie nudno, monotonnie, mało lizaków gra ( aż 3 -.-" ), a na dodatek przedwczoraj padłem na jakimś noobowatym cyclopie smith'ie . Macie jakies pomysly gdzie bym mial w miare szybko expic ( 10k/h exp ) i zebym mial minimalne waste, a najlepiej wgl na + ? Mozecie mi podac tez miejsce z bardzo dobrym expem jak na moj lev i wiekszym waste. Najbardziej mi zalezy na tym, zeby jak najszybciej wbij 25 level, bo znudzilo mnie juz bicie cyców pod mt. sternum za 30, szczególnie ze zwykle jest tam tak, że na 2 cyce spotykam jednego playera .
|
W takim razie - co powiesz na zakup pacca? [Już widzę ten flam na moją osobę, przecież PACC TO ZŁO !]
siema ziomy wrucilem z wakcji dzis z lasuw tropikalnych na mazurach bylo super i jestes szczensliwszy niz bylem przed wyjazdem chociaz ze nabawilem sie tam biegunki ale minela juz hehe i moge grac i dawac nowe skriny wiem ze sie ziomy cieszycie mojim powrotem do gry jak pujde expic to zrobie skriny i wam dam bo dzis wrucilem i odrazu chce wszystkich poinformowac hehe
pozdrawiam verius dragon ziom nessy i dejwy z astery i nie tylko
|
|
|
|