Temat: nowy komputer
Zobacz pojedynczy post
stary 18-07-2009, 23:33   #23
Mazur199
Użytkownik Forum

Mazur199's Avatar

Data dołączenia: 03 07 2005
Lokacja: krk

Stan: Zbanowany
Profesja: Royal Paladin
Adres Jabbera do Mazur199
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tompior Pokaż post
@Mazur: Nie wszyscy lubia grac na ustawieniach - very very very bardzo low.
No coz, moze mam monitor LCD'19 wiec gram na rozdzielczosci 1024x768 ale podejrzewam ze nawet na ciut wyzszej i tak by wszystko smigalo na high/very high z maksymalnym wygladzaniem tekstur,odbiciami w wodzie etc wiec po co mam wydawac 600-800zł wiecej na cos co juz mam w okrojonej wersji ale wystarczajaco dobre? te grafy wyzej wymienione i tak moga pokazac swoje maksymalne mozliwosci dopiero w grach ktore wyjda za 2 lata, 1gb pamieci w grafie jest tak potrzebne jak slepemu okulary. Na własnej skórze przekonalem sie ze nie ma sensu ładowac niebotycznych sum w kompa, który i tak będzie przeznaczony tylko do gier, pamietam jak kiedys kupilem 1Gb ramu za 700zł a teraz trudno bylo je sprzedac za 70zł wiec think twice,to samo było z radeonem 9550 od razu po jego premierze(ktorego nadal polecam ludziom malo wymagajacymym a chcacym miec "solidna"grafe gdyz krecila sie i to ostro).

@down

to jest wina silnika graficznego gry :> poszukaj na google na jakich kartach gra sie zacina z powodu złego slinika graficznego,czasami nawet patche nie pomagaja i gra sama po ok. 1h grania zacina tak na wiekszosci graf ze nie da sie plynnie jechac samochodem

Ostatnio edytowany przez Mazur199 - 19-07-2009 o 00:44.
Mazur199 jest offline   Odpowiedz z Cytatem