Przestancie się kłucić i piszcie na temat. Nie wiem czy było to pisane ale....
Nie wiem czy było to pisane ale ten typ co ukradł dla Toma Spike Sworda i wywalił na tą wysepkę na V to ten monk w temple Rookgaardu.Nie wiem gdzie to czytałem. Ale wiem jeszcze ,ze jeśli zrobimy sobie spacer po Rooku chodzi o 3 miejsca nie pamiętam jakie ,lecz to jest nie ważne.Ważne jest to ,że wtedy jest trzęsienie ziemi ,SS wpada do wody ,płomienie gasną i SS krąży do okoła Rookgaardu i trafia spowrotem na skałe ,a płomienie zaczynają znów płonąć. I tyle tego a MM nigdy nie został uwolniony ,nigdy ,nigdy ,nigdy i nie zostanie! Te potworki jak Gohul , Tarantula , MM , są po to ,żeby newbie wiedziały co ich czeka na mainlandzie. Jestem ciekaw ,żeby zamiast tego MM był demon to jak byście na to patrzyli. "Trzeba zabić Demona" Hahahahha xD
Edit~
Jeszcze gdzieś czytałem "Miecz Furji (Czy jak to tam się pisze) może zdobyć tylko skromna i uczciwa osoba ,a szczególnie bezinteresowna. Coś tam było o wiosennym wietrze ,ble ble ble... I takie tam bzdury.
Edit~
Co do TP. Minotaur poprosiły MM o pomoc on przybył z Militwan na Rookgaard. I do tej pory jest TP na Militwan (To nie TP do SS) I jeśli naprawdę da się dostać do MM i wejść do tego TP to wyjdzie się na maina bez profersji. Fakt ,że padnie się w sekundę ,to jest dziwne :O.
Ostatnio edytowany przez Kamil.133 - 19-07-2009 o 02:47.
|