Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ametystowec
[...]Tak sobie myślę, czy by właśnie nie pofarmić honoru i kupić ten set w loży oficerów, to by podniosło "fajność" moich przedmiotów i niektóre staty takie jak siła, a to daje większe AP.[...]
|
Raidowanie PvE w secie PvP całkowicie odradzam, trudno mi przypomnieć sobie pug gdzie osoby w itemach z resi były miło komentowane.
Takie moje osobiste rady (czyli jak to ze mną było): zabieraj się tylko za instancje HC, nie ma co marnować czasu na normalach (zakładając, że nic z niego nie wyciągasz), drugą i arcypodstawową sprawą jest repa i itemy/enchanty u danych frakcji, sprawdź gdzie dostajesz dobre itemy, wyfarm tam repe i o ile nie masz inskrypcji wyfarm repe u Hodirów (enczanty na naramy).
Po za HCkami puguj również Naxx/OS 10/25 (polecam szukać pod koniec weekendu rajdowego - liderzy mniej wybrzydzają wtedy) ale pugując raidy podstawą jest znajomość taktyk (mało kiedy będą tłumaczone przed bossem) ponieważ na podstawie tego jak u mnie w gildii wygląda pugowanie naxxa25 mogę śmiało powiedzieć, że RL prędzej wywali nieobeznanego gościa który wyciąga 4k DPSu ale wipi ciągle na thadiusie niż kogoś kto wyciąga 2k ale zna takty.
p.s.
jaki serwer?