Zobacz pojedynczy post
stary 19-07-2009, 03:27   #1220
Vanhelsen
Użyszkodnik

Vanhelsen's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau

Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
Vanhelsen ma numer GG 2690575
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ametystowec Pokaż post
[...]Tak sobie myślę, czy by właśnie nie pofarmić honoru i kupić ten set w loży oficerów, to by podniosło "fajność" moich przedmiotów i niektóre staty takie jak siła, a to daje większe AP.[...]
Raidowanie PvE w secie PvP całkowicie odradzam, trudno mi przypomnieć sobie pug gdzie osoby w itemach z resi były miło komentowane.
Takie moje osobiste rady (czyli jak to ze mną było): zabieraj się tylko za instancje HC, nie ma co marnować czasu na normalach (zakładając, że nic z niego nie wyciągasz), drugą i arcypodstawową sprawą jest repa i itemy/enchanty u danych frakcji, sprawdź gdzie dostajesz dobre itemy, wyfarm tam repe i o ile nie masz inskrypcji wyfarm repe u Hodirów (enczanty na naramy).
Po za HCkami puguj również Naxx/OS 10/25 (polecam szukać pod koniec weekendu rajdowego - liderzy mniej wybrzydzają wtedy) ale pugując raidy podstawą jest znajomość taktyk (mało kiedy będą tłumaczone przed bossem) ponieważ na podstawie tego jak u mnie w gildii wygląda pugowanie naxxa25 mogę śmiało powiedzieć, że RL prędzej wywali nieobeznanego gościa który wyciąga 4k DPSu ale wipi ciągle na thadiusie niż kogoś kto wyciąga 2k ale zna takty.

p.s.
jaki serwer?

Ostatnio edytowany przez Vanhelsen - 19-07-2009 o 03:32.
Vanhelsen jest offline   Odpowiedz z Cytatem