Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pszemek'Policjant
@shaka
Po 1. nie zasłaniaj sie moradinem bo on nigdy nie pisal tak jak ty ale o tym niżej.
2. tu chodzi o m.in (!) :
owszem lizanie dupy i nie próboj zaprzeczac bo bylo wieeeele owych przypadkow ;D [ nie chodzi mi o to zeby cie wyzwac ale posty na forum ( na tibi tez bylo kilka przypadkow ale na to trzeba bylo twardych dowodow ) pokazuja naprawde ze probojesz sie podlizac zebys byl akceptowany w stadzie vnzl ]
WE FIGHT WE XXX HAIL VICORF
HAIL ANNIVERSARY cos tam HAIL WE WON
HAIL nICE BATTle
/\ to jest chyba najżałośniejsze z twoich zachowan , klamstwa gdzie to nie byles i czego nie robiles , a kazdy wie ze nigdy nic nie robiles i nawet nie wbilbys 80 lvla jakbys nie oddal nikomu chara
a jakby tego bylo malo to mimo wszystkich swoich staran mimo lizania , mimo walczenia ( szkoda ze na forum tylko ) mimo wszystkich HAIL VICORF DAN GOSS CARMEN MERCEDES FOREVER 
gdy przychodzi czas ze np vicorf wymienia swoich znajomych albo cos nie tak chuja cie nie wymienia/olewa cie ( mam przypomniec jak sie zaliles ze twoj dżuan karlos nie pomogl ci i cie zhuncil " U DONT REMEMBER ME????   FALSE FRIEND!! jiasijasias
@kalor
Dzisiaj 03:09
Kalor_Tald
WSTAŁ O 3 ZEBY POGRAc
W
TRIBIE
!1111111
swoja droga poszukalbym starych postow z tibi.com zeby udowodnic i zamknac temat ale zal czasu
JEDNAKZE
HAIL DAN
HAIL GOSS
HAIL MERCEDES
HAIL FORD ( pozdro kosti aospioaskpjoifojdajpoiasdkjopdspkjodsopjkjpo) MOCZMORDAAAAAAAAAA : D
HAIL ANNIVERSARY
HAIL VICORF
HAIL JUAN
L  P  )  
|
Nie zasłaniam się moradinem, ale po nim zaczęliście jeździc rok temu, że najpierw lizał dupe dla pl, żeby wejśc do FTP, a potem poszedł do HP. Zaczęliście mu wjeźdżac dopiero jak HP zaczęło wojnę wygrywac ; ). Potem ja się wtrąciłem, broniąc go, to zaczęliście ze mną.
Myślisz, że mi zależy, żeby byc zauważanym w takiej gierce? lol. Żałosny jesteś. A jak już jesteś taki pewny, to znajdź te dowody. Wiesz gadasz, że 'walcze na forum'. Pamiętaj, że pisze z jednego chara. A ty? Zakładanie 5 charów na tibia.com, 5 acc na tibia.pl, acc na nk < ---- i kto tu walczy?; D
JC mnie zhuncił? Przypomnij sobie jak Aervani, Odim etc. poszli z DH spowrotem do FTP, poszedłem z nimi i wtedy Vicorf miał problem. Nawet nie znasz faktów tylko pobudzasz swoją wyobraźnię l ó l.
Wiesz kiedy zamkniesz temat? Jak zmądrzejesz. Bo ci nie zależy, żeby udowodnic swoje 'racje', tylko zjechac mnie jak się tylko da, próbując mnie przy tym ośmieszyc. Ale coś ci nie wychodzi ; (.