Zobacz pojedynczy post
stary 19-07-2009, 12:52   #13427
Marixon
Użytkownik Forum

Marixon's Avatar

Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Bełchatów

Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Marixon ma numer GG 7189912
Domyślny

Witam! Moja postać to:

elder druid, 20 lvl, 13 mlvl
moonlight rod, dwarven shield, soldier helmet, brass armor, brass legs, leather boots, scarf

Level 9 nabiłem na Island of Destiny, od 9-13 expiłem na goblinach na Edron, 13-16 rotwormy i carrion wormy na Darashii + lootbagi na wieży minotaurów, 16-20 larvy na Ankrahmun.

I mam pytanie: co dalej? Nie chcę już tam expić, ponieważ nudzi mnie długie przebywanie w jednym miejscu. Mogę wbić jeszcze, powiedzmy, ze 2 levele na larvach/rotach, ale wolałbym jak najszybciej przenieść się na jakieś inne opłacalne expowisko (jak najszybszy exp + chociaż niewielki zysk, mogę robić lootbagi, aczkolwiek póki co nie mam wykonanego Postman Questa). W chwili obecnej jestem bez pieniędzy - wszystko wydałem na promocję i czary, więc muszę jakoś expić z tym co mam. Chciałbym wiedzieć, gdzie mógłbym przebywać do 28 levelu, kiedy to będę już mógł robić runy Icicle. Wtedy wykonam parę questów i zobaczę, co dalej Na tę chwilę proszę o udzielenie mi pomocy nt. gdzie i jak expić.

[EDIT]
Chciałbym dodać, że narazie nie mam wykonanych jeszcze żadnych questów na Mainie, więc, proszę, nie piszcie: "Yalahar". Interesują mnie tylko ogólnie dostępne tereny dla posiadaczy PACC (chyba, że znacie naprawdę dobre miejsca na FACC area, ale nie wydaje mi się).
[/EDIT]

Z góry dzięki i pozdrawiam,
Marixon

Ostatnio edytowany przez Marixon - 19-07-2009 o 13:13.
Marixon jest offline   Odpowiedz z Cytatem