Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura
Mi wszystkie nowsze gry działają wysokich detalach. Core2Duo E6320 i GeForce 8800 GTS.
|
Jak już mówiłem 8800GTS to jest to same co 9800GTX i GTS 250 tylko z innym biosem, nVidia od zawsze sprzedawała te same karty pod inną nazwą za większą cenę...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ..::QRAS::..
spalilem 3 radeony , obecnie jade na ge i trzyma sie swietnie
|
Zmień zasilacz, bo ot tak grafa się bez podkręcania nie spali.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wolek
zasilacz z obudowa i-box phoenix 512 400w/24piny/sata,prescot
|
Nie bierz kompów z allegro jakiś, wiesz, ibox to jest najgorszy szmelc na rynku, no może Codegeny lepsze, ale i tak daję góra 2tyg., a potem komp się spali.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez KrEmAs KAc
weź amda i radka lub też intela i dżiforsa  nie mieszaj amd z dżiforsem i intela z radkiem bo to jest sprzeczność interesów i się podzespoły nie lubią 
|
Gówno prawda, że tak powiem, właśnie kiedyś tak było, sam AMD podawał wydajność swoich Phenomów II z GTX 280 na prezentacji
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dj Fara0n
KrEmAs KAc, miałem ochotę napisać Ci coś naprawdę niemiłego za to co tu wypisujesz, ale się powstrzymałem.
@Wolek:
Odwiedź www.pclab.pl i tam zapytaj o rade, bo tutaj siedzą takie spece jak yoh, kremas, gonzo, dj faraon i inni mędrcy, którzy najzwyczajniej w świecie się nie znają.
|
Dokładnie, jak widzę, ludzi, którzy popierają stereotyp Intel + nVidia, albo AMD i ATI to się niedobrze robi, a po za tym Intel też z nVidią się nie lubi zbytnio(jeżeli chodzi o relacje) myślicie, że czemu płyty Intela pod C2D były pod CrossFire(X38 i X48), a pod SLI nie, dopiero mobo pod Core i7 ma to i to...
I błagam nie bierz tego Iboxa, bo komp Ci padnie i będzie trza nowy kupować, weź Corsaira, albo Chiefteca 450W... Ogólnie zasilacz lepiej kupować oddzielnie.