Zobacz pojedynczy post
stary 19-07-2009, 18:35   #232
ZapodajMuze
Użytkownik Forum

ZapodajMuze's Avatar

Data dołączenia: 10 08 2008

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vil Pokaż post
to, co bylo kiedys to tez byl zart a nie pvp, przynajmniej z perspektywy kogos, kto widzial na oczy gre z normalnym systemem pvp
Kiedys kazda profesja mialo swoj widoczny atut w expieniu i w pvp ktory zmienial sie wraz z lvlem , chociaz sorc walil wiecej z ue z kazdym lvl , knight z exori a paladyn z sd . Nie tlumacze ci jak kiedys bylo bo doskonale wiem ze masz o tym jakies pojecie bo grales pewnie wczesniej niz ja w ta gre ale nie wiem jak mozesz nie zauwazac takiej roznicy miedzy obecnym pvp a w tibiach 7.1-7.5 . Tibia ma specyficzne pvp w ktorym mozesz w kazdej chwili kogos zabic i ktos to odczuje a nie jak w wowie idzesz na teren aliantow czy hordy zabijasz i oni nic nie traca ani ty nic nie zyskujesz po za honorem , slikroadzie gdzie koles musi laskawie zalozyc szaliczek jakis zebys mogl go uderzyc . Obecnie gram w Wowa uwazam ze jest lepszy o 3049015601987 razy od tibi bo dopoki Cipy nie sprzedadza tej gry to bedziemy co update widziec co najwyzej nowe firanki i 2 rodzaje potworow.

Ostatnio edytowany przez ZapodajMuze - 19-07-2009 o 18:37.
ZapodajMuze jest offline   Odpowiedz z Cytatem