Temat: Serwer Pacera Thread
Zobacz pojedynczy post
stary 20-07-2009, 16:42   #14581
kuribitu2
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 05 2009

Domyślny

DissVari czy ki niedojebany chuj:
Weź wy*******aj kurwa kretynie jebany. Kurwa mać, myślisz że kurwa śmieszny jesteś? Ja pierdole...
Mogę się założyć że to jest Lusi albo ktoś z jego "ziomów", bo parę miechów temu już tez tak samo się zachowywali pierdolili o rapach disach itp (zjeby).

Gaula:
Ty kurwa życia nie masz poprostu jestes tak niedopierdolony że aż strach się bać.

Jesteście pizdy jebane nawet kurwy nie umiecie powiedzieć/boicie się powiedzieć kim jesteście.

Down:
Jak ty pierdolisz powiedziałem że on albo ktoś od niego. Bo kurwa jest pizda kurwa i nawet się boi powiedzieć kim jest. Taki kurwa ćwok. Sapie do Arana Variego że napinają ale Oni chociaż mówią kim są a nie z nieznanego konta o name varidiss... jak pizda. A pewnie Aranowi w tibi cześc pisze czy coś...
2). Piszę ludziom kim jestem więc nie pierdol, każdy tu wie kim jestem więc jeśli masz jakieś problemy to wystarczyło zapytać ja pierdolę. Poczytaj to forum to zobaczysz że pisałem kim jestem.

DAMA KASIA (STARTY OWNER, TEN CO GRAŁ OD 1 DO 125).
pASUJe?

Ostatnio edytowany przez kuribitu2 - 20-07-2009 o 16:53. Powód: Bo baterie się rozładowały :(
kuribitu2 jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.