Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Eruin
1. nowe miasto dla Facc - moze byc jakos tajemniczo przypadkowo odkryte na glownym kontynencie;] albo jakies wyspy nowe dla facc (btw. ktore tereny procz Tibii+Fibuli, Foldy/Senji/Vegi sa dla facc? to juz wszystkie?)
2. (pewnie wyslecie mnie na OTS, ale...) marzy mi sie jakakolwiek mozliwosc otrzymania pacc'a bez wydawania rl kasy [nie stac mnie i w sumie nie gram tak dużo] -> nie wiem - moze to byc jakas oplata dostosowana do lvla w Tibijskiej walucie, albo jakis trudny quest - nie na cale 3 miesiące, ale jakis czas moze... np zdobywasz pacc'a na miesiąc i potem musisz miec następny miesiąc przerwy (coś jak stamina;]) - ale w sumie glupie bo pacc jest na acc a nie chara;p ale takie marzenie mam;] zeby czasem pograc na rownych prawach;]
3. runa ivisible (dla małych lvli albo knightów  )
4. rozbudowa rooka o jakies nowe tereny i questy;]
5. addony dla facc - nie wszystkie... (w sumie prawie jak pkt.2 to brzmi;])
ehh... nie wiem  zawsze sie gubie w update'ach;]
|
Nosz kur.. mać jak ja widzę takich idiotów to mnie coś trafia. Chcesz pograć na równych prawach za darmo? Kurde kup pacc a nie narzekarz. 90 zł to śmieszna suma za wszystko co w grze dostępne! Tibia jest tania gra a ludzie tak o tym gadają jakby to z 10 razy droższe było. W dupę se wsadz równe prawa! Czy też się żalisz jak kumpel sobie np piwo kupi? Mówisz : powinno być trochę piwa za darmo że chcesz mieć równe prawa? Pacc za tibijska kasę? Pomysl o tych ludziach z cipsoftu co? To tak jakbyś sprzedawał jedzenie za jego zjedzenie -.-