Cytuj:
Ja, Klocek, (...) powtarzamy, że nagrodą może być wiedza a nie item.
|
Wiedza , która nic nie daje nie jest nagroda , chociaz ty zapewne zrobilbys z tego uzytek insynuując cos na forum.
Cytuj:
Ja nie płaczę, nigdy nie powiedziałem, że Spike Sworda da się zdobyć WTF naucz się czytać,
|
Mowisz za to ze da sie wykonac questa / zdobyc z niego jaka wiedza po mimo tego ze nie istnieje.
Cytuj:
A już przestałem wierzyć, że na tym podforum są jakieś przejawy ludzkiej inteligencji.
|
W twojej obecnosci prawie kazdy glupieje o/
Cytuj:
Dopóki ktoś nie zrobi nowego tematu, ze wszystkimi istotnymi informacjami, które można wyłowić z tego bagna
zamknięcie topicu to najgłupsza rzecz jaką można zrobić w "Tajemnicach Rookgaardu".
|
A co za roznica czy zamkna czy nie ? Niektóre bzdury stonogi dalej sie powtarzaj bo ktos przeczytal tylko kilka pierwszych stron. A przez kilkanascie ostatnich stron z niczym nie ruszylismy.
Zamkniecie tego tematu jest jak najbardziej wskazane.O ile w nowym trzeba by bylo dawac dowody no to owszem ja bym sie musial zamknac ale ty niestety tez...
Cytuj:
No ja cię proszę dla twojego dobra, nie błaźnij się w każdym swoim poście. Tyle ludzi Ci wytyka głupotę, ale nawet nie wpadłeś na to, że mają rację.
|
wiekszosc = prawda
mniejszosc = gowno prawda ?
Cytuj:
No to co? Zamykamy temat? Czy już go nie odwiedzamy i dajemy Beh0lderowi do zabawy?
|
Zabawa jest tam gdzie jestes ty i twoje durnowate posty

.