Pacc w tibi za rl kase , smiech na sali . Za 100 zl (bo tyle obecnie chodzi pacc) masz ok . 2.5 miesiaca globala w wowie , a te gry nie maja porownania po za tym tibia to gra bez perspektyw poki Cipsoft nia bedzie wladal , ostatni update medusy , taski ( ktore sa dla mnie smieszne bo zrobic npc ktory ci tylko mowi zabij 5000 minotaurow i teleporcik w thais czy innym gownie to nie tak duzo roboty ) , firanki ,black skulle i woorned soft bootsy . WOW trzeba grac panowie mozesz firaneczki w domu miec ! Porownajcie sobie ile w wowie zrobili , kontynent z tysiacami potworow + miastami + nowa profesja + questy i to wszystko w grafice 3d . Ile to roboty to nie mam pytan . A zauwazcie ze granie w wowa nie jest wcale drozsze niz w tibie . Gdyby cipsoft nie probowal sie desperacko ratowac robiac wszystko zeby gra sie podobala tylko nowym gracza ( bo jak dla mnie zapomnieli juz o starych ogarnietych graczach) , a sprobowal dorobic cos naprawde fajnego w pvp tudziez pare nowych fajnych trudnych questow a nie "expowisk" dla h lvli na koncu z skrzynka to jeszcze by bylo o co walczyc .
|