Zobacz pojedynczy post
stary 21-07-2009, 12:15   #9461
AnonimowyPowrot
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 12 02 2009

Domyślny

Jak wyobrażacie sobie City w przyszłym sezonie?

(spis zawodników z http://www.mcfc.co.uk/Players, ja nie wypiszę tych, którzy wydają się być po prostu zbędni, a do tego trochę zmienie im pozycję)

Bramkarze:
Given - niekwestionowany numer jeden, niestety już stary
Schmeichel - przy braku Harta musi być numerem dwa, ciekawe czy się sprawdzi

Obrońcy:
Bridge - na lewej obronie nie ma zbyt wielu przeciwników, a już na pewno nie klasowych
Dunne - chcą się go pozbyć, a nie mają wyraźnie lepszych graczy
Garrido - typowy rezerwowy, wypadł to transferze Wayne'a
Richards - ich najlepszy obrońca, na środku i na prawej stronie
Onuoha - gra na tej samej pozycji co Micah, pokładane są w nim dość spore nadzieje
Zabaleta - prawy obrońca, nie wiem co powiedzieć
Kompany - środek, może odegrać dużą rolę

Pomocnicy:
Barry - nowy nabytek, wyjadacz
de Jong - solidny zmiennik, niestety nic więcej
Elano - ciekawy zawodnik, dobry, ale pewnie odejdzie (nie wiadomo czy w tym roku)
Petrov - przez nowe transfery napastników będzie tylko rezerwowym
Johnson - młody, ale niestety nie będzie grał dużo
Wright-Phillips - można powiedzieć, że jest ulubieńcem kibiców, ale nie jest wirtuozem gry
Ireland - objawienie sezonu jeśli chodzi o City
Robinho - największa gwiazda drużyny, a do tego najlepszy zawodnik

Napastnicy:
Adebayor - zdaje się, że będzie podstawowym zawodnikiem
Bellamy - nic nie wiadomo, ale na pewno trochę pogra
Tevez - jeśli będzie w formie, to raczej będzie grał, jeśli nie, to... możliwe że i tak będzie grał
Santa Cruz - pewnie nie spodziewał się takiej konkurencji, ale wszyscy wierzą, że sobie poradzi

Given
Zabaleta (Onuoha/Dunne) - Richards - Kompany (Onuoha/Dunne) - Bridge
Wright-Phillips - Ireland (Elano) - Barry - Robinho
Tevez - Adebayor (Santa Cruz)

W obronie niepewność, w sumie chyba 6 zawodników walczy realnie o pierwszy skład. System gry podobny do United z zeszłego sezonu (Robinho - Ronaldo, Barry - Carrick, Tevez - Rooney, Adebayor - Berbatov [tu ciężko się zgodzić, ale kto wie]).

Given
Zabaleta (Onuoha/Dunne) - Richards - Kompany (Onuoha/Dunne) - Bridge
Elano (de Jong) - Barry - Ireland
Tevez - Adebayor (Santa Cruz) - Robinho

Niby Barcelona ^^ Obrona bez zmian, w pomocy zależnie od przeciwnika - albo dwóch bardziej defensywnych (de Jong, Barry), albo ofensywnych (Elano, Ireland). Tevez musiałby grać bardziej z boku, ale to nie powinien być dla niego problem.

Gdybym ja miał wzmacniać jakąś pozycję, to zainteresowałbym się na pewno Lescottem na środek, a może jeszcze kimś do obrony (a raczej na pewno). Atak zostawiłbym w takiej formie, bo ma on duży potencjał. Warto byłoby sprzedać kilku zawodników, którzy mogą psuć atmosferę i blokować młodych zawodników.

Zespół z potencjałem.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Blader19948 Pokaż post
  1. Nie poważnie piszę się osobno. Ponieważ "nie" z czasownikami piszę się osobno. Rozumiem, że wam firefox błędy poprawia, ale nie można na niego liczyć w 100%.
AnonimowyPowrot jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.