Cytuj:
Oryginalnie napisane przez 3M0-B0Y
Witam, mam mały problem mam knighta 55 lvl ze skillami 75/65(sword). Knighta robiłem dawno dawno temu, troche nim podskillowalem i zaczalem potem non stop expic dlatego ta roznica miedzy skillami az 10 lvl.
Moje pytanie co teraz zrobic, w przyszlosci mam zamair expic avangerem a bloczyc emerald + siheld, skillujac dalej sworda dam jakos wyrownac sword ze shieldem?
Czy lepiej doskillowac shielda skillujac inna born by shield byl 75?
Czy lepiej przyezucic sie na axe/club gdyz w tych czasach te bronie maja duza przyszlosc, szczegolnie byl bym przychylny za axe, czy ma to sens?
|
Skoro expisz z dwuręczną bornią, to myślę, że shielding nie ma dla ciebie znaczenia. Jeżeli chcesz już trenować, to z mieczem, bo po co wbijać axe albo club od 0, skoro masz już 75 sworda, załóżmy, że wbijesz 5 sworda i 10 shielding w tym samym czasie, będziesz miał skille 80/75. Różnica pomiędzy shieldem a swordem nie ma znaczenia, ważne, żeby oba skille były w miarę wysokie. Możesz mieć nawet 120/90 (chociaż to niemożliwe podczas skillowania, bo im wyższy skill tym wolniej rośnie, także shielding po woli będzie doganiał sword).
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez BialyOleander
11 knightem to się możesz najwięcej wymądrzać.
|
A ty nie masz żadnej postaci i się wymądrzasz. (Kierowałem się tym samym co ty- danymi postaci na forum). Ja mam jedną z moich postaci 2 lvl, i co? Nie mogę się powymądrzać?