Cytuj:
Oryginalnie napisane przez eerion
Ja to osobiście wręcz kocham. Nie ma to jak wpaść z żelazkiem i wystrzelać wszystkie 100 naboi w grupe wroga, przy okazji cośtam zabijając. Prawie jak Rambo V
Ale tak na serio Puii - to co teraz robisz to jak przekonanie ślepego, że kolory są ważne (albo inaczej - opisanie całej teorii spiskowej człowiekowi, któremu to kompletnie wisi i powiewa, niezależnie od tego czy i jakie mogą być konsekwencje). Obecne ustawienia na serwie pasują adminom oraz sporej części graczy (na pustki nie narzekamy). W związku z tym sytuacja wygląda jak wygląda. Gdyby nagle serwer zaczął mieć problemy - zaczęlibyśmy się nad tym problemem zastanawiać. Jest wystarczająco wiele serwerów, by każdy mógł sobie wybrać opcje która mu pasuje. My mamy taką i to się nie zmieni (a przynajmniej się na to nie zanosi).
A ja i tak nie przestanę się nabijać z ludzi, którzy niemożność zakładania ludziom baniek zwalają na interp xD
|
Ale koniowi pan to tłumacz.
Rybzor przyjmuje pozycje że mu to zwisa bo wie że nie ma racji, a kłóci się, bo myśli że jestem kretynem, jak już napisałem, daleko w nosie mam ten cały serwer, dyskutuje tu, bo posługujecie się błędnymi informacjami, a nie błędną konfiguracją serwera, grałem, nie gram, nie będę grał na tym serwerze, już to napisałem wyżej, więc nie wiem po co wracasz do tego tematu jak został on wykończony.
Proszę Cię, nie traktuj mnie "Nie podoba się to wyjdź", bo jak mi się coś nie podoba to próbuje to naprawić, i nie ma znaczenia czy będę tego używał czy nie, jak coś jest moje to ma działać dobrze i tyle.(edit here, to był akurat przykład, wiem że to nie jest moje, ale mnie denerwuje że działa źle, kapiszi?, lol)
Nie wiem po co ta marna próba ignorancji w 1 zdaniu.