Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Puii
Nieźle trzeba mieć w bani żeby jeszcze sie bronić, lubisz strzelać dupszoty na full auto no nie?
|
Podobnie jak eerion - uwielbiam.
Cytuj:
Owszem, nie potrafię udzielać rzeczowych odpowiedzi i nie umiem czytać ze zrozumieniem, wiesz, było by spoko jeżeli to ja bym się sprzeczał, że interp jest winą klatkowania 'csa', od połowy tematu próbuje Ci uświadomić że jeżeli byś miał dobre rejty do by na żadnym interpie Ci nie klatkowało, ale ty musisz mnie pouczać o czymś, o czym masz gówno pojęcia.
|
Daj mi cytat, gdzie się o to sprzeczam, bo na prawdę napisałeś kolejną bzdurę.
Cytuj:
Zrozum że ja nie próbuje Ci wyjaśnić, że interp nie zależy od sprzętu, tylko daje na tym przykład. "Klatkuje Ci, jednak nie ma spadku FPS'ów" więc nakierowywuje Cię raczej na myślenie w drugą stronę, jak już napisałem, jeżeli wszyscy ustawią podobne ustawienia, które będzie także wymuszał serwer, problem interpu częściowo zniknie.
|
No ok, ale ja to zrozumiałem kilkanaście postów temu?
Cytuj:
Jesteś za stary na myślenie czy przekleństwa? w Twoim wieku też lubiałem każdego pouczać, udawać mądrego, chwalić się swoim IQ i próbować wyśmiać innych, tak jak to próbowałeś zrobić w innym temacie, i mimo że napisałem że nie odpisze, żebyś mi pojechał, to pojechałeś, pokazałeś poziom, fakt faktem, ja też każdego pouczam i udaje mądrego, z różnicą że ja wiem co mówię, a raczej piszę.
|
Jestem za stary na denerwowanie się czytając posty na forum. Srsly, tu nie chodzi o to, jaką masz datę urodzenia w dowodzie osobistym, a o doświadczenie, zarówno na forum, jak i w użeraniu się w CSie z graczami, które już bardzo bardzo bardzo dawno temu nauczyło mnie, że nie warto się denerwować. Jeżeli uważasz, że ci pojechałem z tekstem o silniku (a może nie o to chodzi? nie jestem pewny do końca), to na prawdę musiałeś mieć beztroskie dzieciństwo, aka burżuj. No a co do pisania tego, że TY wiesz co mówisz pouczając wszystkich dookoła, a wszyscy inni to debile nie potrafiący czytać i wyciągać wniosków, jest bardzo, ale to bardzo żałosne. Nie trzeba być przysłowiowym hajtem, żeby stanąć z boku i ocenić jak faktycznie wygląda sytuacja. Chyba jesteś jakiś na maksa wynarcyzowany, wydaje Ci się, że pozjadałeś wszystkie rozumy, no i nie dostrzegasz tego, ale jeszcze - jakby tego było mało - próbujesz mi wbić do głowy to, że ja tak sądzę, co jest kolejną głupotą.
Cytuj:
Wiesz czemu nie użyłem 'prawie' żadnego przekleństwa w tym poście?.
Żebyś mnie w końcu zrozumiał, bo z myślenia nici, z rozumowaniem też nie najlepiej, no, i schodzę do twojego pseudorygorystycznego poziomu.
|
Spróbuje to robić, kiedy zaczniesz dokładać jakąś treść do swoich postów. Póki co widzę pewne próby.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez *Monia*
Jeżeli nie grasz na tym serwerze i nie masz zamiaru to po co się wogole wypowiadasz? Forum jest dla graczy i adminow którzy graja i pracuja nad serwerem i atmosfera panujaca na nim.
|
Nie nie, forum jest dla wszystkich : P