Zobacz pojedynczy post
stary 22-07-2009, 19:50   #1042
Andrew
Użytkownik Forum

Andrew's Avatar

Data dołączenia: 27 10 2004

Stan: Na Emeryturze
Andrew ma numer GG 6485757
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gierubesoen Pokaż post
Pisząc to, masz pewnie na myśli "dzieci nie palcie jointów bo nic nie osiągniecie w życiu i umrzecie!!!!!111" ?
Chodzi o realną edukację na temat narkotyków, bo co ze szkoły pamiętam to przychodził użmiechnięty pan policjant, który wszystkich straszy. Tylko powiedzieć z czym się wiąże branie, jakie następstwa grożą.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wielkimanitu Pokaż post
Koleś, weź się ogarnij, wpadasz tutaj jak filip z (nomen omen) konopi i spamujesz debilnymi informacjami rodem ze strony policja.pl albo monar.pl. Przeczytaj parę książek mówiących o temacie, przyswój sobie definicję słowa "narkotyk", obejrzyj na spokojnie cały ten temat i wtedy się wypowiadaj. Uwierz mi, nikt nie będzie odpowiadał na Twoje wypociny z tego względu, że nikomu nie chce się pisać po osiemnasty raz tego samego.
Nie chodzi o teksty typu "policja.pl", tylko o gówniarzy, idiotów (bo inaczej nie da się ich nazwać), który nasłuchał się hip-hopu i jest wielkim koneserem ziół, wszędzie pisze ile to on nie pali i jaki on nie jest pro, a MJ jest fajna... Z jakiegoś powodu jest to nielegalne...
Jeżeli mam czytać książki jaka MJ jest fajna, albo oglądać filmy jaka jest nieszkodliwa to ja dziękuję. Swoje już widziałem i tymi mądrościami z neta o narkotykach można się podetrzeć.

A co do tego niekarania, za posiadanie można by to zrobić w taki sposób, żeby osoby uzależnione, były zarejestrowane w NFZ i kontrolowane przez policję.

Najlepsze ogólno-tematyczne forum pod słońcem - sprawdź czy jesteś hardkorem!
Andrew jest offline   Odpowiedz z Cytatem