Zobacz pojedynczy post
stary 23-07-2009, 23:16   #4669
Ameriov
Użytkownik Forum

Ameriov's Avatar

Data dołączenia: 25 04 2006
Wpisy bloga: 4

Profesja: Rookstayer
Gildia: Vampires
Świat: Isara
Poziom: 70
Skille: 96 Fish
Domyślny

Cytuj:
Yhy , do botterow w takim razie tez maja stosunek neutralny.
A co ma Rooker do bottera? Nie widzę związku.
Jak widzisz Cip przeciwko botom wydali system pomocny w ich łapaniu. A co zrobili przeciwko Rookstayerom? Z myślą TYLKO I WYŁĄCZNIE o nich? Nic.
(jeśli mi odp na ten post, to tylko się zbłaźnisz więc nie próbuj).

WIĘC jak powtarzam po raz 63, Cipsoft nas ignoruje.

@up
Tak, dla siebie. Dlatego w tym temacie wyłapywane były (już nie są, teraz to tylko spam) wszystkie ciekawostki z Rookgaardu, aby ktoś poskładał sobie to w całość i rozwiązał quest.
Jeśli byłby to noob, zapewne wygadałby całego spoila. Mądrzejsi jednak zachowali by to dla siebie MIMO, że uzyskali odpowiedź dzięki pomocy forumowiczów.
(nie mówię tu o rookowym SoFQ, ale o innych questach, które rozwiązano WŁAŚNIE dzięki pracy zespołowej na forum)
Myślicie, że jak rozwiązuje się questy wprowadzane z każdym updatem? Omawia się kolejne misje na forum tutorów w kilka osób, tylko dzięki temu macie tak szybko spoila na tibia.wiki/innych stronach,
jednak niektóre questy są rozwiązywane do końca ale ostateczną odpowiedź znajdzie tylko 1 osoba, która wcześniejsze misje ukończyła dzięki innym.
Na ten przykład- Demon Oak Quest.

Nie dziwię się wam, że nie wierzycie w istnienie SoFQ. Ja też nie wierzyłem. Jednak gdy zobaczyłem, że WHQ naprawdę istnieje, chociaż byłem przekonany, że ten piękny helmet można dostać tylko od bogów, moje nastawienie do miecza również się zmieniło.

~A/.

Rookgaardians Smasher

Secrets Keeper.
Ameriov jest offline   Odpowiedz z Cytatem