Zobacz pojedynczy post
stary 24-07-2009, 16:25   #1068
Andrew
Użytkownik Forum

Andrew's Avatar

Data dołączenia: 27 10 2004

Stan: Na Emeryturze
Andrew ma numer GG 6485757
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Snagoth Pokaż post
A najlepsze jest ocenianie szkodliwosci czegokolwiek przez pryzmat polskiego prawa ...
tak kur.a... cos jest ZUE bo jakis debil pare lat temu tak kur.a zdecydowal tak? i Ty mu kur.a wierzysz... to po prostu przechodzi jakiekolwiek granice glupoty... tak samo jak ja bym byl za 15 lat w rzadzie i zdecydowal ze od dzis mleko jest NIELEGALNE... i za pare pokolen ludzie beda sie klocic.. jeden bedzie pokazywal ze mleko nie jest szkodliwe, ze 100 lat temu ludzie pili je i byli zdrowi, ze dzieki niemu rosna kosci itd itp... a drugi... za przeproszeniem baran bedzie im wmawial ze mleko jest ZUE bo przeciez jest nielegalne... (zapewne podpowiedz tylko dla adrew: to jest jedynie przyklad obrazujacy dokladniej zasade twojego, idiotycznego [dla mnie, a zapewne nie tylko] rozumowania)
Nawet co do mleka zgodić się z Tobą nie mogę, fakt człowiek jak jest mały to pije mleko matki i to jest naturalne. Tylko dlaczego ma pic mleko krowy? Na pierwszy rzut oka widać jak wygląda ktowa a jak matka! Tylko organizmy białych ludzi tolerują mleko krowie. U innych odmian ludzi może to doprowadzić przynajmniej do mdłości. Pić mleko możemy, po przez setki lat w europie chodowało się krowy do celów konsumpcyjnych i organizmy ludzi przyzwyczaiły się do białek w nim zawartych (choć wiele dzieci ma skazę białkową). Poza tym samo w sobie mleko nie wzmacnia kości (bez prawidłowej diety), a nawet nadmierna ilość może doprowadzić do zatorów, co później może objawić się zawałem.

Mam prawo do udzielania się w tym temacie takie samo jak inni użytkownicy forum. Bardzo Cię proszę nie pokazuj swojej kultury osobistej w taki sposób.
Każdy z nas ma swoje zdanie, ale racja to jest pojęcie względne, narazie widzę tylko Twoją krótkowzroczność.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ze'To Pokaż post
Powiedz to alkoholikom o0
ty chyba rzeczywiście mało wiesz o życiu, bo często to nie jest tak, że Cię potelepie i później 'wracasz do normalności' i w ogóle nie chce Ci się pić...
Nie napisałem, że jest to łatwe, ale możliwe. Znam człowieka, co ponad 10 lat dzień w dzień walił wódę, browary, miał kiepską pracę, potem ją stracił, ale chlał dalej, aż do momentu jak stracił przytomność. Zabrało go pogotowie i wyszło, że ma jakieś plamy na mózgu, trochę czasu spędził w szpitalu i lekarz mu powiedział, że nawet najmniejsza ilość alkoholu może go zabić, przez 8 lat już nie pije, znalazł żonę, ma dwoje dzieci, wybudował się, ma dobrą pracę, samochów służbowy i zamiast iść na piwo zaczął się interesować kompami, i nawet głupiej lampki szampana na nowy rok nie wypije.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lechista Pokaż post
a kto powiedział, ze on nałogowa brał narkotyki?
Hofman ćpał cały czas, pisał książki o działaniu LSD, testował na sobie, chciał nawet leczyć tym ludzi. Zmarł śmiercią naturalną próbując wyizolować nowy narkotyk z jakiejś tam roślinki. Obecnie LSD-25 jest używana przez wojsko jako gaz bojowy.

Najlepsze ogólno-tematyczne forum pod słońcem - sprawdź czy jesteś hardkorem!
Andrew jest offline   Odpowiedz z Cytatem