Nie, mam nadzieje że nie padnie, tylko często tak jest, to że mi sie ss'y nie podobają nie znaczy że są "złe". Tylko stwierdzam fakty. Trzeba się liczyć z krytyką. Co do nabijania postów, jakbym chciał to robić to moje posty brzmiały by "gz fajne ssy!!!". Jedna osoba mnie skrytykowała, słusznie, mogłem inaczej skonstruować moje zdanie, ale nagle kilka osób poczuło się pewnie i co? Zrobiło to samo. To jest nabijanie postów, bo napisaliście posta tylko po to żeby mnie zjechać. Od tego jest PM. Co do tematu. Fajnie że dodałeś zdjęcia z akcji, a nie same advance, obcinanie zdjęć też fajnie, bo lepiej się to ogląda. To że wyraziłem iż temat upadnie po tygodniu, teraz to zmienię. Mam nadzieje że ten temat nie upadnie jak kilka/-naście tematów które powstały w dosyć krótkim czasie. Do dwóch panów autorów innych tematów up. Trzeba umieć się liczyć z krytyką, a nie liczyć na same pozytywy. Cieszy mnie że autor tego tematu nie zaczął sie wyzywać jak jakiś małolat. Ogólnie już lepsze zdjęcia,o wiele. GL&HF i nie zapominaj o rl life ;>
|