Zobacz pojedynczy post
stary 24-07-2009, 21:27   #9532
Wiślaczek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 10 2004

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura Pokaż post
Powalający argument. Już wyrzekam się miłości do Arsenalu i kibicuję komuś z Polski. Kogo polecasz, bo ja się zastanawiałem nad Lechem?

Nie będę nawet na to odpowiadał, przekonałeś mnie wcześniejszym argumentem!

Nie, bo to jak spieranie się, czyje dziecko jest lepsze, ew. czyja dziewczyna ładniejsza. Nie da się normalnie.
Tak, tak, pańskie dziecko w znakomity sposób radzi sobie z układaniem klocków.
A, dziękuję, a pańskie naprawdę bardzo ładnie mówi!

To tak nie działa ;|
Blablabla, pisanie by pisac. Jezeli ja nie mam zadnych argumentow, to nie wiem co napisac o Twoim poscie
No to lecimy dalej:
@Faytah
Cytuj:
nie kazdy ma mozliwosc kibicowania zespolowi we wlasnym miescie
Mama zabrania? Koledzy sie beda smiac? A moze masz zakaz stadionowy?
Cytuj:
dziwi mnie tak ogolem zjawisko kibicowania w polsce,gdzie mecze w ramach rozgrywek sa tak nudne i bezbarwne
Racja, po co chodzic na mecze. Ciekawsze sa meczyki na canale plus!
Cytuj:
To ze masz to szczescie ze w twoim miescie gra w miare dobry klub nie znaczy ze inni sa gorsi bo wieksza czesc roku kibicuja na odleglosc.
Oj pudlo. W moim miescie gra V ligowa druzyna( czesto bywam na stadionie), a na mecze Gornika musze dojezdzac po kilkadziesiat kilosow
Cytuj:
Najchetniej kazdego takiego "prawdziwego kibica" jak ty bym wyslal z tym szalikiem wisly na Nowa Hute.
No tak, Krakow miasto nozownikow
@ nastepny
Cytuj:
o dzis . Zadna polska druzyna nie gra typowa taktyka tylko "Kopnij pilke do kolegi on niech gdzies poda to moze wpadnie gol" .
O kurcze. Jak juz wiesz wszystko o taktyce w polskiej pilce to mozesz isc na trenera!
Cytuj:
Prawdziwy i wierny kibicu,teraz ja moge sobie gdybac ze bys nie kibicowal Slaskowi gdyby ten byl w duzo nizszej klasie rozgrywkowej i bedzie to rownie zasadne jak to co napisales.
I tym sie rozni prawdziwy kibic od "januszka".
@K.Jay
Cytuj:
Polskie drużyny nie mają przyszłości (patrz Wisła Kraków
Typowe polskie narzekanie nastolatkow
Co z tego ze srednia frekwencja rosnie, powstaja nowe stadiony. I tak jest regres!
Wiślaczek jest offline   Odpowiedz z Cytatem