Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Faytah
Fraza z almost hools'em miala sie odniesc do "mama nie pozwala/zakaz stadionowy" bo chciales tym jakos hmm zakozaczyc a tylko sie upokorzyles jako rozmowca.
Nie,nie powiedzialem tego i nie ogladam kazdego zagranicznego meczu. Co do drugiej czesci posta to fajnie ze ze lubisz cos dopowiedziec po spotkaniu z dziewczyna i akcji zanim ona cos powie tez mowisz "ciesze sie ze tez doszlas" ?
Hehe super smieszne hehehe hehee hehehe jezeli wspierasz swoj zespol tak jak popisujesz sie poczuciem humoru to lepszym wsparciem sa puste trybuny.
O porownales nas do sezonowcow jakis ty blyskotliwy  Mialo to tyle klasy w sobie co slynne polskie "*nazwa klubu*- co? - *ty cenzura*" ,ale wkoncu po tym sie rozpoznaje prawdziwych wiernych kibicow jak ty zgadlem?
Od kiedy pilkarze odpowiadaja za atmosfere? Od trzymania atmosfery jest koles na mlynku.
Bo gram? Jakikolwiek doping jest tylko wtedy gdy jest mecz z jakims loklanym rywalem lub klubem ,z ktorym ma sie "kose".
|
Dobra kopac sie wiecej nie bede. Wygrales, jestem netowy hools. Niestety nie jestem az tak blyskotliwy jak Ty, dzieki za uswiadomienie.Dzieki za wszystko, buziaczki.
Lepiej skoncze, bo nie lubie probowac dyskutowac z osobami ktore, chca obrazac, zamiast pisac konkrety.
Wiec zyj dalej w swoim swiecie kibica, ja koncze EOT.