Zobacz pojedynczy post
stary 15-02-2005, 15:28   #38
Matheous
Użytkownik Forum

Matheous's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.

Matheous ma numer GG 2872460 Matheous ma login Tlenu emcid@tlen.pl
Domyślny

Ja pier.dole. Po jaka cholerna cholere ciagnac ten temat? 99% luda wypowie sie 'Linux the best, winda sux.... uzywam windy bo to to to to to i tamto siamto'... A powie ze linux the best zeby nie wypasc na debili. Windows jest po prostu przeznaczony dla szerszej grupy odbiorcow, a Linux dla wezszej, ale za to oferuje tej wezszej szersze mozliwosci(rotfl). A to, ze w naszym swiecie przyjelo sie zeby wszyscy podzielali oficjalnie zdanie tej wezszej grupy(czyli ze linux da best) jednoczesnie pykajac na windzie i nie wyobrazajac sobie zmiany OSa, to juz nie nasza wina.
Linux jest po prostu za skomplikowany. Na winie no to masz wszystko na tacxy(a i to jest czasem za skomplikowane, pamietam jak wieki temu bracik mnie szantazowal ze mnie nie nauczy obslugi myszki 0_o), ale ta taca jest dziurawa nieco. A na Linie to zamiast tacy masz elektroniczne latajace cacko, gdzie wszystko jest zapisane na karcie pamieci ale zeby sie do niej dostac trzeba miec wiedze hakerska na stopniu zaawansowanym;P Of korz to metafora. Ten temat to juz tylko lanie wody, dlaczego lin lepszy od win a dlaczego mimo to wszyscy uzywaja win. I PO CO, jak i tak wszyscy ci co wogole wiedza cos o linuxie(ja nie wiem, tylko sie domyslam-przyznaje sie od razu) to rownoczesnie wiedza dlaczego stan rzeczy wyglada tak a nie inaczej??? Temat dla mnie do kasacji lub zamkniecia.