Zobacz pojedynczy post
stary 26-07-2009, 09:50   #47
Akkorin
Zbanowany

Data dołączenia: 13 11 2008
Lokacja: .nieokolice Szczecina Ilość postów: -8 . . . . . . . Posty: 7354,3854757346e+54 Wiadomości: 0
Wpisy bloga: 10

Stan: Niegrający
Imię: Eragog
Świat: Silvera/Antica
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Puii Pokaż post
"Lol, bo za tym pikselem siedzi człowiek? Brak przyjaźni między graczami rodzi się jedynie z tego, że gracze to idioci, najprościej mówiąc. (ofc nie wszyscy, patrz link up)" - Rybzor

Nie ma czegoś takiego jak przyjaźń w grach RPG, jest
- Nienawiść(Jeden idiota bije drugiego idiotę)
- Naiwność (Jeden idiota jest nabierany przez drugiego idiotę i na tym traci)
- Zazdrość (Jeden 'przyjaciel' idiota bije drugiego 'przyjaciela' idiotę, bo drugi idiota ma przedmiot, którego pierwszy idiota nie ma)
// ok skip do pozytywnych ..
- Koleżeństwo(Jeden mądry wykorzystuje idiotę, idiota myśli że mądry jest fajny i tak zaczyna pracę czarnucha w tibii)
No nie oszukujmy się, więcej nie ma.

Przyjaźń nie istnieje, prędzej czy później sami się ojebią (sry za przekleństwo znów, nie miałem jak odmienić ukradną lol), albo pokłócą o byle bzdet,mówią że im dłużej się zna osobę, tym bardziej sobie pozwalamy na nią zlewać.

Wiecie na jakiej zasadzie działają glidie wspomniane wyżej?

Liderzy i Viceliderzy to kumple z rl, reszta to zgarnięte z tibii bezpańskie psy.
Większych idiotyzmów w życiu nie słyszałem. Ryba może próbował jakoś delikatnie zaprzeczyć temu co piszesz, ale ja twierdzę że jesteś idiotą, a poza tym musiało cię spotkać coś złego podczas gry w Tibię i teraz próbujesz wszystkich do niej zrazić. Nie przejmuj się- większość "nawróconych", którzy skończyli z tą grą też tak robi, więc nie jesteś sam.
Akkorin jest offline