Zobacz pojedynczy post
stary 26-07-2009, 10:27   #48
Puii
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 04 2008

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Akkorin Pokaż post
Większych idiotyzmów w życiu nie słyszałem. Ryba może próbował jakoś delikatnie zaprzeczyć temu co piszesz, ale ja twierdzę że jesteś idiotą, a poza tym musiało cię spotkać coś złego podczas gry w Tibię i teraz próbujesz wszystkich do niej zrazić. Nie przejmuj się- większość "nawróconych", którzy skończyli z tą grą też tak robi, więc nie jesteś sam.
Ryba zawsze próbuje zaprzeczyć czemuś o czym nie ma pojęcia dlatego odpowiadanie na jego posty mnie nudzi i denerwuje, ale w końcu zjawił się pan i władca, i jak Noe zbiera na pokład wszystkich, którzy wierzą że tibia jest fajna.

Tak, zdarzyło mi się w tibii coś złego, coś tak złego że zostawiło uraz w mojej psychice, ale wiesz, tak naprawdę to może to tylko na pokaz mam takie kompleksy związane z debilizmem w tibii?

Większość "nawróconych", którzy skończyli z tą grą to już idioci bo zostali oszukani albo ich postać została 'haknieta', zdazyli jednak zidiocieć by się nie dało już z nimi rozmawiać, pozostała część to osoby, które miały kilka postaci po 20-30 lvli, nie zdążyli zidiocieć bo im się gra znudziła, i właśnie dochodzimy do tych ludzi, o których pisałem wyjątki, tak, Ci którzy potrafią sami odejść z gry mając dość wysoki lvl.

I nie mówmy tu o tych 'urlopach' (retired?) bo to jest żałosne i debilne, nie dość że to gra, i ani trochę nie pracujemy w tej grze, to jeszcze będziemy mówić że jesteśmy 'retired' bo jesteśmy zmęczeni grą, idiotyzm.
A, i jeszcze małe wykończenie, co to za urlop jak i tak jesteśmy zalogowani co chwilę w grze i rozmawiamy z kolejnymi z idiotów.

I jeszcze sprostowanie.
Nikogo tak naprawdę nie nazywam idiotą, piszę to ogólnikowo żeby było łatwiej zrozumieć, miło że się ze mną nie zgadzasz bo się przynajmniej nie nudzę, aczkolwiek popraw trochę stylistykę wypowiedzi, następnej oczywiście, jeżeli będzie.
Puii jest offline