Ja uwielbiam czytać pottera ale filmy to naprawde jakiś niewypał kurde w czworce to on latal se dookola zamku z tym smokiem w filmie... Albo ta błyskawica co to wogole za szajs jakieś odstające prety z niej no waj.
Wg. mnie jedyna część która naprawdę mało odbiegała od oryginału to tylko i wyłącznie pierwsza. Jedyne co tam pomineli to początek zanim harryego podrzucili do Dursleyów. Na szóstej jeszcze nie byłem jednak chyba pójdę żeby zobaczyć jak to wyszło.Ostatni miesiąc 3 razy byłem w kinie i za każdym razem ta reklama pottera. Co to jest jakieś takie czarne dymy latające po mieście?
A siódemka na 90% bedzie lepsza od poprzednich ;> Ostatnio jak byłem w auchanie to moją uwagę przyciągnela gazeta z potterem na pierwszej stronie. Wziąłem i przeczytałem artykuł. Pisali coś o tym że siodma czesc filmu bedzie rozdzielona na 2 czesci (1 ma wyjsc w 2010 a druga w 2011) mam nadzieję że niebedzie to taki epic fail jak piąta część która wg. mnie była tak zjebana ,że szkoda słów.
Ogólnie to szósta część z ksiązek jest moja ulubiona. Najciekawszą, tak się wciągnąłem że jak ją wydali to w 1 dzien cała przeczytałem
HAIL POTTER FANS <33