Zobacz pojedynczy post
stary 26-07-2009, 12:38   #1
Sierra
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 07 2009
Lokacja: Lubin

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Gildia: Zakon Marii
Świat: Unitera
Poziom: 46
Skille: 77/61
Poziom mag.: 12
Domyślny Unitera walczy z botami i noobami :)

Ze względu na to że cholera mnie bierze jak widzę bota lub jakiegoś dzieciaka który stoi w depo i wznosi rasistowskie okrzyki postanowiłem z nimi zacząć walczyć. Najpierw zaczęło się tak że składałem reporty lecz nigdy nie odpowiedział mi gm A więc wpadłem na pewien pomysł: Pokażmy że widzimy że ktoś łamie zasady Tibi i nie chcemy go na naszym serwerze. Ale jak to zrobić? Ano tak: róbmy printscreeny i wklejajmy je tutaj Niech oszuści wiedzą że są zdemaskowani. Niestety Unitera to serwer non-pvp i nie można pozbyć się osób łamiących zasady poprzez PK Chciałbym aby osobę umieszczone tutaj były wyrzucone ze społeczeństwa naszego serwera czyli zero pomocy, zero handlu z botami itp osobnikami. Pierwszy delikwent to:

Undertake: exp bot:
- kompletny brak reakcji na: bot!, noob itd
- ciągle ksuje i zabija inne potwory
-gdy mu się wlezie w drogę/zablokuje zaczyna się dziwnie zachowywać, stać w miejscu.
- nie reaguje na pieniądze na ziemi i itemy ( kto by nie podniósł)

Tak tak wiem że jest jakiś tam anty-bot system ale szczerze pisząc jest on strasznie słaby i znam mnóstwo osób które bocą od paru miesięcy i nie dostały bana np. od paru dni po orc forcie lata 181 ek na bocie i nikt nie reaguje ( wbił już jeden lvl bo wcześniej miał 180) niebawem on dostanie zaszczyt i pojawi się tutaj Temat się spodobał? Chcesz pomóc? Wklejaj zdjęcia i reportuj oszustów! To nie jest frajerstwo! Osoby które używają botów łamią regulamin to oni są frajerami i oszustami! A więc bez wyrzutów sumienia wklejajcie zdjęcia i pokazujcie że Unitera walczy z oszustami!

EDIT: a tutaj skopiowany tekst z defaulta: gracz z carlin:
11:22 Dudi Szpakuu [12]: Zawsze I Wszedzie Brazlia Jebana Bedzie !! Fucking BR !

Oczywiście Gm nie odpowiedział :/

Ostatnio edytowany przez Sierra - 26-07-2009 o 12:57.
Sierra jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.