Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rybzor
Człowieku, nie pogrążaj się, bo tracę do ciebie resztki szacunku. Wszystkie swoje tezy w tym temacie poparłem rozsądnymi dla mnie argumentami i własnym doświadczeniem. Jeżeli masz inny punkt widzenia, ja to toleruję. Ty również powinieneś, zamiast zniżać się do poziomu końskiego łajna pisząc, że zaprzeczam czemuś, o czym nie mam pojęcia. 90% twoich postów pokazuje, że wydaje ci się, że wszystko wiesz najlepiej i jesteś prekursorem jedynej prawdy. Srsly, dno.
|
Ale ja wiem najlepiej.
Nie wymagam od Ciebie szacunku ponad poprawne zachowanie.
Tak, poparłeś.
Cytuj:
No nie specjalnie. Jakoś tak pod koniec 2004r/początek 2005 poznałem w tibii osobę, z którą rozmawiam niemal codziennie co dziś. Nie będę tutaj streszczał 5 lat naszej znajomości, bo nie ma sensu, ale można sobie wyobrazić, że dość zdążyliśmy siebie poznać, żeby nazwać tą osobę przyjacielem. Nie muszę chyba mówić, jakim zaufaniem ją darze, zapożyczając jej zarówno hasła do wielu gier/for i tym podobnych, jak i pożyczając większe ilości pieniędzy. No oczywiście działa to w obie strony. I nigdy nawet przez myśl mi nie przeszło, że mogłaby mnie oszukać.
|
> osobę
> 5 lat
1 przyjazn/5 lat
5 lat = 1800 dni
~~1000 logujących się graczy dziennie na jeden serwer(na oko)
1800 x 1000 = 1800000
z 1800000 ludzi tobie udało zaprzyjaźnić się z jednym, no, wcale nie wyjątek.