Zobacz pojedynczy post
stary 26-07-2009, 15:14   #425
dareN
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 06 2009

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez verlog Pokaż post
Niektore smieszne i ciekawe historie ale niektore denne wyssane z palca i w ogóle żenua..
Ja nigdy nie zapomne paru swoich i kolegow sytuacji kiedy jeszcze bylem newbie;p
Zaczynalem Knightem na pvp, na pandorii. Pomijajac fakt ze meczylem sie z rookiem z miesiac i interesowala mnie magia oraz zbieralem wormsy bo mi kumpel powiedzial ze sa bardzo wartosciowe i kiedy juz mialem ich tak duzo ze nie mialem capa a on mnie wysmial i je wywaliłem ;p wreszcie pojawilem sie na mainie. Wbilem jakies 2 lvle i rl mi mowi o zarabistym expie, tylko ze trzeba daleko isc, chodzilo o dwarfy. Mial 15lvl sor. Wbilismy. Ja bez skilli w ogole nie hitalem nic xD on powoli wszystko czyscil, zeszlismy na -3 gdzie bylo pare sztuk guardow. On do mnie: "Jak zobaczysz takiego złotego dwarfa co szybko biega to spier**laj od razu do wyjscia". Ofc owy dwarf sie wreszcie pojawil xD Bylem posrany ze strachu xD Jako ze bylem za moim kumplem to kiedy zaczalem uciekac to go bloczylem niechcacy ;p po paru sekundach kumpel gryzl glebe a ja uciekalem dalej az guard zniknal wrocilem do deda kumpla, otwieram a tam double axe ktore wczesniej zloocil. bylem wniebowziety swoją zdobycza tak, ze oklamalem wkur*ionego kumpla ze tez padlem i nie mam nic xD double axe sprzedalem i cieszylem gofra ze mam tyle hajsu, od razu sobie brass legi kupilem ;p
2 sytuacja to moj pierwszy ded na pk ^^ mialem 11 lvl, ide sobie na te dwarfy z carlin zadowolony poexpic a tu jeb pk wyskakuje 26lvl i mnie ubił w mgnieniu oka nawet nie wiedzialem co jest grane xD podniecony cala sytuacja rozmawialem z kumplem o tym chyba z 2 godziny i szukalem sposobu zemsty xd wkoncu postanowilem dodac tego co mnie ubil do czarnej listy i zemscic sie na wiekszym lvl xd Kiedy padlem 2 znowu na 11lvlu i moje 3 dni gry poszly na marne xD postanowilem sie jakos zabezpieczyc przed kolejnym atakiem playera ;p na stronce wyczytalem ze SD to najsilniejsza runa ofensywna, wiec stwierdzilem ze zaopatrze sie w jedną i bede niepokonany xD bo jak mi ktos podskoczy to uzuje tej runki i bedzie po nim jak teraz o tym pomysle... sd na knighcie i to na 11 lvlu xD! ofc padlem przy kolejnym pk nawet nie zdarzylem tej runki sprobowac uzyc..;p
3 sytuacja to moi dwaj kumple knighci na 15 lvlu znalezli miejscowe dobra na skill i wlaczyli sobie party i zaczeli trenowac. Bez exury, bez jedzenia, bez bota bo nawet nie wiedzialie jeszcze wtedy co to jest xD zostawili tak te postacie i sobie poszli szczesliwi na dwor ze ich chary kiedy wroca beda wyskillone lol2 ofc jeden padl a drugiego na redzie kicklo ;p
4 sytuacja to moj kumpel uzywal runek rzucajac je pod nogi potworkom xD

hahahahahh to ladniee najlepsze z tym skilowaniem i z tym sd ;d hahaha
dareN jest offline   Odpowiedz z Cytatem