Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rybzor
Jeżeli szukasz zrozumienia u każdej osoby która się właśnie zalogowała, to nie pozostaje mi nic innego, jak współczuć. No i jeżeli potrafiłbyś przy tym zalogować się przez 5 lat codziennie. Wtedy już nie wiem czy współczuć, czy odesłać do jakiegoś psychiatry 
|
O nie, nie atakuj mnie i mojej psychiki, nieee, FUUUUUUUUU-
Rybzor, panikujesz?, btw Psycholog bo nie wiem co mają zaburzenia psychiatryczne do moich postów, czy do tego że nikogo nie lubię.
Współczujesz mi bo przez ten czas kiedy ja grałem w tibie nie znalazłem sobie przyjaciół?
No i się mylisz bo znalazłem, dwóch.
Nie, nie potrafię się 5lat codziennie, nie loguje się od lat, popatrz mój status po lewej (myślenie nie boli btw), aczkolwiek to tylko statystyczne proste obliczenia, o tak by było łatwiej zrozumieć, ale mądry oczywiście łatwego nie zrozumie
Cytuj:
ja przez 2 lata nie znalazłem przyjaciół/kolegów w Tibii nawet kiedy była liczniejszą grą
więc nie każdy ma "farta" przy szukaniu kolegów
nie dla każdego przyjaźń jest ważna tak jak lvl ,
@Rybzor
a może dla niego nie liczyła się przyjaźń tylko (jak napisałem wcześniej) lvl
|
A tobie znów o co chodzi?
Przyjaźń W tibii
nie istnieje, nie zmienię niczego czego napisałem wcześniej ani teraz, istnieją jednak wyjątki, takie jak spotkanie dwóch czy jednego przyjaciela przez 5 lat gry, 5 lat w których przez twoją listę vipów przeszła masa innych osób, w których stojąc w carlin przy dp podlizywało Ci się milion innych 'newbiow', Tobie udało się znaleźć jednego przyjaciela.
Jak już próbowałem wytłumaczyć wcześniej że zasada pisania 'ó' przed 'w' istnieje od lat, są jednak wyjątki.