Zobacz pojedynczy post
stary 27-07-2009, 01:25   #150
Thal
Użytkownik Forum

Thal's Avatar

Data dołączenia: 21 07 2007
Lokacja: Poznań

Stan: Na Emeryturze
Thal ma numer GG 23752093 Send a message via Skype™ to Thal
Domyślny

moje poczatki:
sasiad mi pokazal tibie, zaczolem jak mialem jakos 5 lat temu dalem mu 5 zł aby mi wbil 8 lvl wbil, moj swiat to byl aurea stworzylem knighta, robilem ciagle ss`y (lubialem ciagle robic), wbilem 13 lvl i poszedlem na bugi pod carlin, zobaczylem w ciemnosciach kogos z pk (wtedy nazywalem to biala czacha) zaczol mnie bic wiec dalem exita (myslac ze mnie nie zabije) znalazlem sie w temple poszedlem expic na zamek kolo ab bylo tam kilku ludzi co lurowalo zerki blokneli mnie, padlem... nastepnie zaafakowalem kolo dp w carlin poszedlem do sklepu wracam i ktos mnie zlurowal na slime, padlem... poszedlem na dwarfy ktos zlurowal guarda (pamietam ze we 2 mnie blokali) padlem... majac ok.10 lvl poszedlem do sasiada aby wbil mi 20 lvl, wbil mi 20 lvl poszedlem na deserta, padlem... poszedlem drugi raz i sie wkurzalem ze nie moglem wejsc przez bramke levelowa(mialem 19 lvl) meczylem sie 10 minut az sie polapalem. ktos mi zaproponowal free pacca, free cc, free itemki jak mu podam pasy podalem, a ze nie zapisalem pasow od emaila stracilem konto... to historia z poczatkow ;d to byly moje pierwsze miesiace ;d
Thal jest offline   Odpowiedz z Cytatem