Zobacz pojedynczy post
stary 27-07-2009, 11:45   #151
Protekst
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 05 2009

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Arcania
Domyślny

Hmm w moim przypadku było tak, ze kolega mi pokazal Tibie mial on juz 6 lvl wiec powiedzial mi jak wchodzic po drabinie i zabijac potwory (ofc w potwora klikalem clay czas myszka az padnie dopiero potem zczailem ze mozna raz). Zrobilem chara i na 1 lvlu chcialem isc na orci ale gdy dowiedzialem sie ze dopeiro od 2 lvla wiec szybko go nabilem i szukalem tych orkow az znalazlem Orc Spearmana i gdy we mnie hitnol ze speara za 30 to szybko ucieklem i epxilem tylko blisko mostku wolfy i snake. 8 lvl bilem cos ok. tygodnia az wkoncu wyszedlem na maina (carlin). Gdy chcialem sie spotkac z kolega okazalo sie ze on jest venore, a ze ja nie widzialem ze mozna z calrin do venore zroblem na nowo chara. Lvl bilem znow ok. tygodnia ale zarobilem cos ok. 1k kasy! co bylem bardzo happy ;p. noi kolega wteyd juz mial 18 lvl pokazal mi roty expilem az tam do 23 lvla! ( nie wiedzialem co to poh itd). Gdy nabilem ten lvl bylem zajarany bo moglem robic gfb i tak robilem i robilem az wkoncu koles rzucil na ziemie ten czarny dzbanek co byl popularny to trapowania. Oczywiscie szybko zabralem do BP i gdy przyszedl drugim charem 70+ lvl przestraszylem sie i mu oddalem. Bylo to venore na prawo gdzie mozna lowic ryby wtedy mi trapnol wejscie i jakis 100+ pall wloncyzl skulla z tym 70 wszedlem do gory po schodach z yell hp i zamiast sie uleczyc i zalozyc wanda na reke (roblem gfb) i uciekac w lewo to ja zszedlem w dol po 5s z yell hp i mnie zabili. Wkorzylem sie i na nowo zrobilem sorcerera noi potem jakso szlo az do dzis mam sowjego pallka. To by bylo na tyle
Protekst jest offline   Odpowiedz z Cytatem